Translate

Tuesday, September 28, 2010

[ yu ni seksi lah.. ]

bila hasben orang kabor gitu sambil senyum² cipanzir [cipan + khinzir] dan tengok atas-bawah-bawah-atas...






dan-dan tu jugak aku rasa nak bagi siku, pelempang, tumbuk rusuk, paranawei, silambam secara berkala kat dia!!

rasa tercabul tahu tak!



p/s: tapi dalam kepala ada jugak terselit...ke baju aku terkoyak dekat ketiak?? nasib baik le idak. pheww.. =_="

28 pengkomeng:

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

ye ke itu yang terselit dalam kepala tu.. nape gua rasa macam kata kata lain jer yang terselit..

lepas tu ada posing posing kat depan cermin tak ?

citahrudin said... Best Blogger Tips

hentak dinding jek org tu weh

tasekM said... Best Blogger Tips

yu tak pakai bra yek.....?





.

h a n i e said... Best Blogger Tips

ardzmarn:
hahahahah!lu gila! tak kuasa la aih..



citah:
kannn...lu tlg hentakkan...lu kan badang perkasa..hahahah


kak tasekkkkkkkkkkk!!
hahahaha...masa tu ai pakai baju kurung kak...seksi tang mana tak tau..

tasekM said... Best Blogger Tips

pakai baju kurung tak pakai bra bapak segala seksi ok!

ha ha.



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
yu pernah buat ye kak...ooo..patut la abg darren manjang lekat kat umah...hahahahahaha!!

tasekM said... Best Blogger Tips

dekat rumah ai tak pakai baju terus. wakakaka....

maleh la layan ko ni hani!

:p




.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
maleh la nak imejin kak..kang tak pasal2 mimpi niyang rapik pulak.. hahahaha...

Panglima Muda said... Best Blogger Tips

apa yang seksi sangat tu kak oiii....biasa aje di dunia ni. Punya banyak tempat nak pandang, pandanglah tempat lain

frwls said... Best Blogger Tips

hurm.....

gigit ke kaki diaaaa

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

apa kena mengena seksi dengan baju koyak celah ketiak?

kot, koyak tang lain kot?

hmmm...

yu ni seksi lah.. hehe..

komeng ensem said... Best Blogger Tips

yu ni seksi lah~

**sambil mata skenning atas bawah tepi tengah juge celah bedah*

kah kah kah kah kah




*berpecaahhhhhhh*

fatt said... Best Blogger Tips

lepas dia ckp gitu ko patut beri that look macam "so what?" huhuhu~

Rozita said... Best Blogger Tips

kisah apa sebenarnya nih?
nape ?

mcjust.lol said... Best Blogger Tips

rassa sangat tak selesa dan tercabul. eeeeeee

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

aku rasa baju kau tak koyak kat ketiak mungkin bau ketiak kau tu yang kuat sangat hahahahahaa

Ann said... Best Blogger Tips

agknyer ayu sgt kot....hehe

-cD- said... Best Blogger Tips

sah laki org tu x encem kan??
kalau encem laaa ermmmmm hadia besday sangat kan... hahahah

Happy Besday Busyok...
saje wish awal, kalau x sakit tekak malam nie sure lagu besday 5 oktav akan kedengaran..

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

report kat kementerian pertahanan.

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Tak jadilah nk puji ko mcm tu. Tak pasal2 aku kena macam seni mempertahankan diri ko tu.

psst - lebih baik puji tasek. Dia tak pakai apa2 kat rumah. Gerenti seksi hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

panglima muda:
pandangan dia mmg pesen mencabul!




caki:
baik aku gigit drumstik ayam kepsi..nak join?



gc:
mn la tau..kot dia perli aku. tapi check..sihat walafiat jek baju aku tu..hahahahahah



pak munawer:
hahahahahah mongok!!!




fatt:
kan...tengok mcm tak pernah tengok orang..huhuhu



kak zita:
hahahah..cuba la teka kak..



mek.jas:
cucuk mata dia dengan garpu ok jgk kan..hahahah



kodok:
ko ade rasa nak kena koyak mulut x kodok? hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

ann:
are yu sleeping ada la ann oii..hahahah!



cd:
mekasih bucuk...tak kira..nak jugak lagu live..tepat kul doblas eh..hahahahah



shuk:
antor dia g plkn lah..hahaha



yb:
hahahaha..yg tu mmg seksi yb. tak pakai apa katanya. transparent. hahahahahah..

tasekM said... Best Blogger Tips

YBBBBBBBBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!!







.

fndrocka said... Best Blogger Tips

dia cakap dekat org belakang kau kut..

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

tumpang lalu: tasekM

alamak ko baca komen aku ya.

aku boleh bayangkanlah keseksian ko dlm keadaan tu. Maafkan aku darren hehehe

mirachantek said... Best Blogger Tips

eeeewwww aku pun geli jugak okey!

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

perghhhhh.....suruh dia pilih, kaki, tangan, siku atau kepala lutut kat muka dia..

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
tak campur..tak campur..lalalalalala..




fnd:
belakang aku adelah dinding..hahahaha




yb:
hahahaha...terbyg yg mcm mn yb? :P




mira:
hahahah tau xpe!!



koq:
aku rasa better semua pilihan jawapan..hahaha..bongok kan? huhu