Translate

Monday, September 06, 2010

[ ucapan raya in advance ]

bloggerian sekalian...

atas segala kelancangan kata, bergurau mana yang tak kena, termengutuk, termengumpat, termencarut atau termengorat [eh??] secara tak sengaja [tapi kadang2 sengaja jugak] oleh pompuan nama hanie ni...mohon kiranya di ampunkan segala dosa.

saya hanyalah manusia biasa..salah silap tu memang selalu sangat!

selamat hari raya..maaf tulisan, perbuatan dan percakapan!

:}

lebai gugel punya


pandai2 la nak ketik bagi beso...
tuan rumah..
jangan nak buat aksi begini pulak time orang datang beraya! haha




p/s: seminggu jugak blog ni tak berhapdet nanti...raya punya pasal :P

33 pengkomeng:

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

selamat hari raya dear...
=)
maaf zahir batin... ^^

zulfadzly said... Best Blogger Tips

hanie..

aku mintak maaf, atas segala kelancangan kata, bergurau mana yang tak kena, termengutuk, termengumpat, termencarut atau termengorat [eh??] secara tak sengaja oleh lelaki ini..mohon kiranya di ampunkan segala dosa.

saya hanyalah manusia biasa..salah silap tu memang selalu sangat!

selamat hari raya..maaf tulisan, perbuatan dan percakapan!


ye..hanie yer..

six.september =_= said... Best Blogger Tips

selamat hari raye jugak~

Ann said... Best Blogger Tips

slmt hari raya jugak buat perempuan bernama hanie..:)
mintak maap jugak kalo de terkasar bhasa spjg mengomen kt blog ni

Firol said... Best Blogger Tips

Raya sakan la kak cho......

tasekM said... Best Blogger Tips

sama2 kita ye yang. dgn yu la yg paling ai mencarut sekali. hahaha...

jgn marah tau. ai sayangkan yu...

selamat hari raya.
maaf zahir batin.

jemput datang teluk intan. teluk intan ada jam tinggi.

he he.



.

ezam said... Best Blogger Tips

owh adinda gebuku yg paling manis....

ermmmmm.....

nk taip malas.copy zulibek punyelah:

mintak maaf, atas segala kelancangan kata, bergurau mana yang tak kena, termengutuk, termengumpat, termencarut atau termengorat [eh??] secara tak sengaja oleh lelaki ini..mohon kiranya di ampunkan segala dosa.

saya hanyalah manusia biasa..salah silap tu memang selalu sangat!

selamat hari raya..maaf tulisan, perbuatan dan percakapan!

yg baek datang dari Allah
yang jahat datang dari zulibek..hahahahahahaha

**ampooon zul....kang wa singgah belog kamu mintak sorry**

ezam said... Best Blogger Tips

owh kolo di teluk intan ade jam yg tak berapa tinggi tu(ahaks) kt kampong ai neh ade stesen janakuasa sultan abdul aziz shah...

letrik tak mati2 ok mcm tempat zul(ahaks)...


sekian terima kasey




















.

(lagi jauh teteknya dr kak tasek)

zulfadzly said... Best Blogger Tips

ezam 1 ~ hahahaha..takpe2 kopi pes jer..alah yg munah popia ni type pun bukan versi original dari hati..hahaha..

yg jahat dtg dari aku yer??oooo...takpe2..gwe kan ostat..x marah aih..

zulfadzly said... Best Blogger Tips

ezam 2 ~ hahahaha..yg ni aku rasa nak mencarut!! cilanat loe!!

kak tasek..ko rasa kite nak ape kan wak jawa nih? bogel kan pastu sangkut kat menara ok? bia satu donia tgk loceng dia..bergema tak satu t.intan tu..hahahaha

tasekM said... Best Blogger Tips

zul,
moh kita kerjakan mamat sekor nih. ada plak sebut tetek2 nih...

kot ye pun nk sebut, tunggu la buka kang. eh..?

ha ha.

;p



.

zulfadzly said... Best Blogger Tips

kak tasek ~ kahkahkah..ajenye yer..x penah mendapat tu pasal rajin menyebut!!

ezam said... Best Blogger Tips

astopirulloh....


sape yg hack pc ana neh...

astopirulloh......ana tak buat mcm neh....ana muslim bukan anakonda...


**sambil beristighfar tak henti2**

h a n i e said... Best Blogger Tips

dengan zulibek..dengan ejambek sekali aku gantung kat menara jam tu karang..bior makin sengettt! hahahaha




lepas berbuka karang lah reply komen. br sedap sikit..tak gitu kak tasek..hahahaha :P

shamsul amri said... Best Blogger Tips

penuhkan malam2 terahir dgn zikr dan solat2 sunat serta amal ibadah yg berterusa..bukan dgn caci maki dan juga laharan ye adik2....

inshaallah berkat hidup kita nanti

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

kak cho,

takde jgk kan kad raya utk aku? hurmmm..

ok lah, selamat hari raya gak dari aku yang cun nih. igt nak bg kak cho duit raya, tapi tak memenuhi syarat kan, puasa mesti tak penuh.

k la, hati2 d jalan raya.

frwls said... Best Blogger Tips

errr.raya-raya jugak. mana sampul berisi kak?

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

eh,dah boleh start mintak maaf dah ke? hehehehe..

ok la babe..ni serius ni.takde gelak2 eh..senyum sikit ade la

wa nak mintak maaf ngan lu kalo wa ade terkutuk,termaki lu.lu tau je la kalo kt ym tangan memang non stop nak menaip kan.kot2 la wa tak sedar wa dah guriskan perasaan wanita lu..ok..selamat hari raya beb..muaahhh!

boleh?

alien said... Best Blogger Tips

selamat hari raya
aku nak balik planet aku sempena raya ni
hehehe

Tijah said... Best Blogger Tips

slamat ari raya dik.
jemput la dtg sbn yer...

hamzah ian said... Best Blogger Tips

hani oh hani..hehehe

Nerzhul said... Best Blogger Tips

RAYA!!RAYA!!

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

gua tak nak maafkan lu boleh tak?
lalalala~

h a n i e said... Best Blogger Tips

vee: selamat hari raya yang.. =)


zulibek: cisss..takde..takde..ko k.i.v dulu..hahaha


six.september: selamat hari raya =}


ann: selamat hari raya ann...same lah kita..mn tau ade kelancangan bahasa..hrp di maafkan ye.. =]


firol: hehehe bkn senang nk cuti pjg gini yeop..selamat hari raya ye..moh le g kuale.. =}


kak tasek: same2 la kita ye kak. itu kan cara kita berkaseh syg..hahaha ailebiu tuu...

kuale ade istana...teluk intan tak ade kan? hahaha


wak ejam: selagi yu tak bagi duit raya..permohonan maaf yu ai k.i.v!!! hahahahaha


bebek sangat tau.hahaha



zulibek & ejambek : lantok korang ler..malas nak melayan!! hahahahahahah

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek: sila jgn terpengaruh dengan deme dua org ni kak!! hahahah



ejambek lagi: yu mmg bukan anakonda..tapi yu aligator..hahahaha



gc: adalaaa..tapi lepas raya la baru hang dapat. sapa suh bagi alamat lambat!!! hahahaha

selamat hari raya!



caki: anda adelah remaja bangka ye. dah disqualified. harap maklom. haha



mimilk: hahaha..terharu ai noks. iyo lah..samo lah kita. mn termengutuk, termengumpat, mengeji tu..harap di maafkan lah ye.. selamat balik kampung!!

h a n i e said... Best Blogger Tips

alien: ko jgn salah planet pulak ye..haha



kak tijah: insyaAllah kak...ciken rosemeri ade..?? kaloa de..berdesup ai p rumah yu kak..hehehe..selamat ari raya!



hamzah: hamzah oh hamzah..haha :P



nerzhul: selamat hari raya aok!



keri: abeh tu..ni salah silap hang yg bertimbun dkat wa ni..nak kira mcm mn?? hah..hah..

XP

Mak Su said... Best Blogger Tips

selamat hari raya hanie dan maaf zahir batin, berhati2 di jalanraya :)

h a n i e said... Best Blogger Tips

maksu: selamat hari raya maksu. terima kasih =)

Otromen Bulat said... Best Blogger Tips

selamat hari raya

h a n i e said... Best Blogger Tips

otromen:
selamat hari raya =)

jo said... Best Blogger Tips

selamat hari raya maaf zahir batin cik hanie!

fndrocka said... Best Blogger Tips

aku pun samalah hanie...

maaf atas segala kelancangan kata , bergurau mana yang tak kena, termengutuk, termengumpat ,termencarut atau termengorat [ eh ??] secara tak
sengaja [tapi kadang2 sengaja jugak ] oleh
lelaki nama fendi ni .. .mohon kiranya di
ampunkan segala dosa .saya hanyalah manusia biasa.. salah silap tu memang selalu sangat !

beLalanG said... Best Blogger Tips

salam aidilfitri.....
hehe..

sy adalah slh seorang yg akan memeriahkan highway nnti...
pon pon!!! :P