Translate

Tuesday, September 07, 2010

[ besok hiway utara-selatan dijangka sesak! ]

besok malam nak balik kampung
tapi baju dah siap packing..wahhh..

line meksis kat kampung sangat barai. deme gune selkom jek.
sampai hati kan..menganak tirikan meksis.
kot2 sape yang send ucapan raya tu..kalo 3-4 ari baru aku balas..
jangan nak merajuk tak tentu hala pulak..haha [apa kau pikir kau tu artissss??]

semua yang balik kampung..semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik.. =)





p/s:rindu saya?? hahahahah XP..

30 pengkomeng:

mirachantek said... Best Blogger Tips

seronoknya jadi pelajar yang dapat cuti 2minggu

~cik manis~ said... Best Blogger Tips

slmat bercuti n berayeayyy kakak :)

Otromen Bulat said... Best Blogger Tips

selamat hari raya makcik hanie

zulfadzly said... Best Blogger Tips

ate weh, mana gaya aku nak merojer?pakai telegram?

*~ aRaBeLLa ~* said... Best Blogger Tips

jangan la jam ..sok aku balik wehh...

Firol said... Best Blogger Tips

Kak cho...deme anti meksis try g sayong..hehhee

citahrudin said... Best Blogger Tips

kak cho...
ondeway balik tu, igt lah aku kt sini

yu igt ai, ai igt yu

elebyu

**ada mcm gaya gay sikit2 lh kan?**

six.september =_= said... Best Blogger Tips

semangat gile balik kampung
baju dah siap packing

macha_sezs said... Best Blogger Tips

mintak ampun la ye kalau ade tekaso bahasa dalam melawak.

selamat hari raya.

tasekM said... Best Blogger Tips

kg aku selkom plak barai. meksis ok. kalau dapat pun, kalo do duduk tepi jalan. apa gila aku nk tidor tepi jln tunggu sms.



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

mira:
cessss....ini mmg buleh mendatangkan kejelesan melampau ni..hahaha



manis:
terima kasih yang..selamat hari raya ye.. :)



otromen:
makcik?? kau nak kena karate rusuk?? haha



zulibek:
kamu mintak tlg manap le setelkan..hahahahaha!!



cieyla:
bukan aku kabor...sokkabar yang kabo..esok ngan lusa time puncak org blk kg weh..

h a n i e said... Best Blogger Tips

firol:
takpe yeop..cho duduk bwh pokok moktan..buleh le dpt 1-2 line..hahaha



citah:
aku bkn gay! hahahaha



six:
balik kg weh..mn buleh tangguh2..hahah



macha:
sama la cha..salu beno ngutuk kamu ngan kak tasek..mahap ye..

selamat hari raya yang!



kak tasek:
aje beno eh kak,,,takkan pulak nk gulen peghen atas jalan tu ye dak..jwp nye..henpon main lempor jek le..hahaha

GRuNGe said... Best Blogger Tips

Bikan setakat highway jem, rasanya lowway dengan middleway pun jem. Janji belakang ada nama way. Selamat pulang beraya

h a n i e said... Best Blogger Tips

grunge:
hahahaha..yg penting...berhati2 ye.. sayangi nyawa.

selamat hari raya! =)

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

kesiannya meksis barai kat kg ko. Kg aku semua line ok. HSBB pun dah nak siap tu. Itulah untungnya kg kat KL ni hahaha

jo said... Best Blogger Tips

hoh.
selamat hari raya..
ni tak tahulah ucapan raya yang ke berapa ratus kali gua ucap dekat lu..

pakcik kordi said... Best Blogger Tips

driving molek2 waks...koi syg ke aok...heheh..

selamt hr rye!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Nerzhul said... Best Blogger Tips

jalan memolek weh...kirim salam kat awek tol yang comel comel.

h a n i e said... Best Blogger Tips

yb:
hahahaha..ampeh tauu.. selamat hari raya yb!



jo:
nk ucap selamat raya dgn wa pun nak berkira ka??

*selagi pompuan ni tak balik kg...jgn mimpi la di ank stop hapdet psl raya..hahahaha



wak kordes:
ye la aok. koi dengor ckp aok ni..koi kan sayang aok jugek. hahahaha!


selamat hari raya!



nerzhul:
ahk..koi bkn gay. koi fokus kat brader tol yg kacak2 jek. hahahaha


selamat hari raya!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

selamat hari raya hanie...
maaf batin sahaja.. pape hal kang gua jumpa lu dalam mimpi.. bende bende batin nie bukan buleh cerita open chenggini.. hahahha..

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

selamat hari raya ye kak cho. aku rasa, better hang pi panjat pencawang selkom tu, baru dapat line kan? hehe.

tak pe la takde kad raya utk aku. sob3x.

*~ aRaBeLLa ~* said... Best Blogger Tips

noks jalam x jam pon..ahaks..

h a n i e said... Best Blogger Tips

ardzmarn:
bengong!! hahahaha... selamat hari raya!



gc:
aku pakai meksis...nk panjat menara selkom wats de jadah?? hahahah..

selamat hari raya ye..



cieyla:
hahahaha..tifah tertifu noks..hahaha

meh la dtg umah kat kuale weh..

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Raya Hanie oii!!!

0-0

naseb baik aku tak guna haiwey....aku guna sotkat aje lalu celah2 jamban org nak ke rumah si Esah Pot Pet tu haaa...

ehehehhe!!!

hamzah ian said... Best Blogger Tips

hanie!!! raya!!!

Butu Lucius said... Best Blogger Tips

Blogger jo berkata...

ouch.
pedih. =')

2010 Ogos 27 15:38
Ketua agama Islam ini bukan sebarangan punya gelaran. Nabi Muhammad SAW pun tak pernah mengaku ketua agama Islam, dia mengaku hanya pesuruh Allah saja. Sebab itu Baginda tak pernah paksa-paksa umatnya untuk berdoa bagi pihak Baginda.

Tapi Yang di-Pertuan Agong kita ini ketua agama Islam. Respeklah sikit bro. "

Jo kalau ko benci Islam macam Lucius Makimus ko jangan pula pura2 alim,

Tak de sebab ko mesti sokong Lucius yang mahukan butuh bapak dia jadi ketua islam.

Mestilah sesuatu kaum itu mempunyai ketua dan orang Arab adalah bangsa yang kuat berkaum. Menjaga kaabah dan sebagaimyua.

Ko dah terrer sangat nak perlu Agung ke kerana semata nak doa kan kafir Guan Eng?

Apa butuh halnya?

Apa guna sokong Guan Eng melainkan ko jadi talibarut Cina.

JAdi jangan nak pura-pura dengan bangsa melayu.

Arief Arf said... Best Blogger Tips

balik kampung!!

selamat hari raya!
X)

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

naseb baik ade jet peribadi.. :P

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

patut lah aku text tak reply.
huh~