Translate

Tuesday, October 26, 2010

[ buka-buka tingkap ]

bila letak kereta di car park yang terbuka..takda bumbung segala... adalah lebih afdal dibiarkan tingkap tu terbuka sedikit untuk pengudaraan. takdelah bila masuk dalam kereta tu..rasa macam masuk sauna tahap siakap kukus.

tapi ini hanya boleh dipraktikkan kalau korang punya car park tu..dalam kawasan harta persendirian lah. kalau g soping mall jangan buat gitu pulak, kejap lagi ade yang tinggal kunci je di tangan. kereta nya dibawak lari. <-- apehal wa baca ayat last tu ada macam bunyi jawa sikit?? deng~

tapi bila dah buka tingkap tu...sila la tampal nota dekat mana-mana..kasik ingat sikit... supaya bila hujan lebat..takde la jadi kolam buaya, kolam ikan sepat dalam tu!!!

nasib baik leather seat.. T__T

24 pengkomeng:

tasekM said... Best Blogger Tips

padan muka!






*komen mencari gaduh*



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
ai tau yu rindu sebab 3 hari tak gaduh dengan ai kan kak..ai paham..

hahahahaha!

alhariesz said... Best Blogger Tips

akuarium lebih tepat...

harap maklong...

ngahhahahhahaaahha

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

hahhahaha, sauna siakap kukus!

cili lebih ek

hahhaa :)

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

ok, sat. aku pn nak p buka tingkap sikit.



aik.. baru je taip komen ni, dah ujan.

julietchun said... Best Blogger Tips

tak berani nak bukak tingkap sebab aku ni pelupa.

nizamsani said... Best Blogger Tips

hehe.

sepet said... Best Blogger Tips

ader katak tempurung skali x dlm kete tuh??



hahhahaa..

h a n i e said... Best Blogger Tips

tok ngulu:
kalo akuarium..tu kerosakan teruk dah tu tok oii..hahahah




kak ieda:
taruk bunga kantan la kasik wangi lebih..ye tak kak..

hahahaha :P




gc:
cissssssssssssss!




juliet:
hahaha..sama la..tapi kena bukak jgk kadang2...sb panasnye..melampau2.. =_="




nizam:
hehe ;P

h a n i e said... Best Blogger Tips

sepet:
pes time aku dengor katak tempurung weh..katak puru aku tau la..hahahahaha!!

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

Klu dah membahang kereta tu..segala bau semua ado! plg menusuk klu bau kasut siap ada stoken yg dah 2 mgu teperap dlm tuh!!

OooMG!!

six.september =_= said... Best Blogger Tips

ikan sepat tu bulih buat kukus..kehkeh

fndrocka said... Best Blogger Tips

Aku pakai ferrari...memg selalu biar bumbung terbukak

h a n i e said... Best Blogger Tips

jaja:
hahahaha mesti mesin bajak ko bau gitu kannnn... pengsannn!




sepet:
goreng lah sodap..hahaha




fnd:
mesti maju kolam ternakan ko kannnn :P hahahaha

jedi said... Best Blogger Tips

boleh bela ikan siakap dalam keta kau kan...sebab leather seat

Liliyuli said... Best Blogger Tips

akuarium...

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

tang jawa tu mmg terikut2 slang wak ejam la tu...,

zulfadzly said... Best Blogger Tips

ada hati nak feeling2 siakap..kalau ikan kembung tu kembung jugak la..






*nak ckp mcm ikan buntal nampak mcm kejam sgt ye x?

jo said... Best Blogger Tips

aku pun nak tulis padan muka.
hahaha...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

jawarian kah? hhehehe...

tu mesti satria biru yg hampir2 jadi kolam renang kan? hehhehe

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

aku bwk bas.. nk wat cmner?

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

musim tengkujuh sudah tiba..banjir x dlm kete? hahaha

Wahidah said... Best Blogger Tips

ala nanti lalat la masuk...nyamuk la masuk dlm kete...hehehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

jedi:
bela piranha pun bulehhhh..haha




liliyuli:
yu nak jadi dugong tak dalam tu? kehkehkeh




mimilk:
hahahaha..nak buat macam mana..ada sipi2 kena mengena dengan jowo.. kuikuikui




manap:
confirm! lu jangan ikut pi perhentiannnnnn!!

hoho




jo:
sampai hati lu..cis bedebah..




yanie:
dok aih..satria itu bukan lagi milik ku..uhukss!




heidi:
haa..lagi best..cer lu suh pomen robohkab semua tingkap..peh.. gile rare!




koq:
hahahaha...hampirrrrrr banjir!




wahidah:
err..sini xde lalat dengan nyamuk yang...