Translate

Wednesday, October 27, 2010

[ matalensa jainudin ]

Jainudin (LOMO Aquapix)
Kuala Lumpur Atmosphere
16.10.2010










apa macam?
tengok sikit-sikit sudah lah ye
hahaha :P



p/s: gambar banyak buleh dijumpai dekat fesbuk dan flickr :P

26 pengkomeng:

ezam said... Best Blogger Tips

mana gambor ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jedi said... Best Blogger Tips

cunnn....terer ko amik gambor...

Liliyuli said... Best Blogger Tips

banyak edit boleh la..

h a n i e said... Best Blogger Tips

pak munawer:
pi cari dekat fesbuk! hahahaha



jedi:
mekasih..hahaha tp kena banyak belajar lagi ni weh...baru percubaan..




liliyuli:
wa harap lu paham apa tu konsep lomography.

julietchun said... Best Blogger Tips

jalan nak pi tugu pun aku taktau,ehehehhe.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

*terharu*
gua respek sama lu.. memang cantik ar gambo tu..



.

alhariesz said... Best Blogger Tips

tok 'LIKE' nombor siji and loro...

Adinda Amy Sensei said... Best Blogger Tips

cantik semua gambar..
view yang menarik..

**salam kenal..

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

kalo tangkap gambar aku kan kak cho, lagi la lawa

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

bila nak ambik pic dak gebu putrajaya nih? hehhee

tasekM said... Best Blogger Tips

lomo dgn lumo tak sama, kan...?

:p



.

tasekM said... Best Blogger Tips

ko letak datin sri tasek zain....? aku br perasan.


aku mmg syggggggggggggkan ko hani!


.

hiro said... Best Blogger Tips

stail.

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

Vee suka second pic tue...
=)
Cantik! =D

Darab Dua said... Best Blogger Tips

spirit2 tangkap gambau macam ni la yang kita nak. tapi jangan luntur ditengah jalan mcm gua. keh keh keh!

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

cantek wehh..tapi kalo ko besarkan gambar ni baru la puas nak nengok..

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Ko ambil masa Pahang cuti baru ni ek? Nape tak roger aku? Boleh kita ronda2 KL sama2 hahaha

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

perghh...cun...klasik..

fatt said... Best Blogger Tips

bleh tahan gak hasil lomo ni hanie..nti kita gi menembak pas aku balik..okeh!

frwls said... Best Blogger Tips

pinjam!

nak dating dengan awek, tangkap gambar dia. heheheeeee

h a n i e said... Best Blogger Tips

juliet:
hahah samo la..tu pun nasib ade org yg sudi jd pemandu pelancong..hahaha




ardzmarn:
ni yg buat wa tacing tak tentu hala ni..hahaha mekaseyyy..




tok ngulu:
like jek tok? belanje la cendol ke..ok jgk..




adinda:
mekaseyy....salam kenal jugak =)




gc:
ambik gambaq hang??? *tido*

kuikuikuikui




yanie:
baik suh mala...dia ade camera gantung kat leher..hikhikhik




kak tasek:
meh hani lumo akak dgn kuah pecal meh...terapiiii..hahahahah





kak tasek lagi:
ailebiu too...tu tido ada ngigau ke idak tu? hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

hiro:
tenks! =)




vee:
hehe mekasih yang! =)



dd:
wa kena kasik jampi la...supaya tak tersampuk dgn lu punya spirit yg malas mcm unta padang pasir tu.. keh keh keh..




cieyla:
ate...idak ke mike rajin nak ketik kasik gambor tu beso...nak kena senawat mike ni..hahaha




yb:
dok aih..ni minggu sebelum tu..film baru siap cuci..hehehe




koq:
ko takmo jd model aku lg ke koq? mcm tmn tasik dulu tu..hahahah




fatt:
wokeh bebeh...aku nak try film lain pulak..yg iso 400. lagi sharp weh..



caki:
tak buleh! nanti awek tu berkenan dgn jainudin. wa jeles!

hahahahah

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

awww~ like ;D

dorrysweetie said... Best Blogger Tips

hanie, santekkkkkk sgt gmbr2 tuh..edit ngn photoshop ke hanie

h a n i e said... Best Blogger Tips

shuk:
awww.. :P



dorry:
hahaha tak lah yang..ni yg di proses dari filem. guna camera lomo. orijinal.

jo said... Best Blogger Tips

cuntekkkk......