Translate

Tuesday, October 19, 2010

[ gambar dah tempek..ape lagi..sila lah komen ]





ape lagi...sila cargas mengeji nista mana yang patut..

T_T

(original adelah 4r jek..tapi bila scan dan di rotate..hamekkk..lagi jahanam jadik nye.. =_="]

ok..cerita lain..

sabtu lepas..berfoto hunting..konon-kononnya menebus kekecewaan film pertama yang jahanam..[minggu depan buleh tengok hasil..hikss]
dari Bangsar Village - Central Market - Dataran Merdeka - Masjid Jamek - Taman Tasik [tapi bajet diva kan...tak turun lansung dari kereta..panas katanya] - Tugu Negara - KLCC

terima kasih untuk pakcik kayo ni yang sudi menaja...
yu lah sugar dedi terbaik ai..hahahah!

24 pengkomeng:

tasekM said... Best Blogger Tips

mmg pesen 2 kaler ke...?


.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
nak cerita pun rasa macam tak kena lah kak..

akak gugel jek lah gambar2 lomo tu.. hahahahahah...

mirachantek said... Best Blogger Tips

gambar 1st tu cun gila!

alien said... Best Blogger Tips

hohoho~

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

vintage abisss, cun :)

h a n i e said... Best Blogger Tips

mira:
mekaseyyy ;P




alien:
hoh?




kak ieda:
mekasey kak ieda! ^^

-cD- said... Best Blogger Tips

x jeles, x jeles...
waaaaaaaaaaaaa

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

kekdah edit gambaQ terbaek la kak choo..

hehehhehe ♥

fatt said... Best Blogger Tips

haniee!!!
ko gile amik gambar ke? pakai lomo ek?
nti len kali leh join tak?? tapi aku nk pakai dslr :)

h a n i e said... Best Blogger Tips

cd:
alaa...next time ok bebeh..hikss



yanie:
ni bukan edit yang oi..ni proses terus dari film..hahahaha



fatt:
ko kata aku gile ye fatt!! hahahaha aku pakai lomo jek fatt..

buleh..buleh..sila email ke aku ko punya contact number..
nt kita berphoto hunting sesama..

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

nak upah kak cho jadi cameraman masa kawin nanti nak tak?

upah, kepsi 30 hari 30 malam.

mau?

alhariesz said... Best Blogger Tips

font matalensa tu cun....

agagaggaagaaga :D

*Lomo ni biasanya org amik gambo subjek 'idop', cam manusia misalnya. Efek dia akan lagi menonjol. Tapi ini pun ok.

Liliyuli said... Best Blogger Tips

asyik snap pemandangan jek..cuba la snap gambar aku pula....hehehe

Nerzhul said... Best Blogger Tips

ah sikit!! bubuh la banyok lagi gambornye!!

sepet said... Best Blogger Tips

owhhh..gini ek hasil lomo??
aku dok igt ni guna film yg dh masuk angin..



:p

simon said... Best Blogger Tips

hanie! snap la gmbr simon lak..hehehehe
cntik la suma tu..ske!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

amik gambo tengah panas nampak letih.. cahaya silau ganggu..

nape tak amik gambo kat genting(dengan membelakangkan cahaya).. suasana redup gambo jadi cantik..
tak pun time petang..


.
p/s: yoyo ooo jer bagi tips.. macam la penah pegang lomo.. hahaha..

aleen aiden said... Best Blogger Tips

gamba aku bile lagi?wiiii

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
cameraman??? tapi aku pompuan! hahahaha




tok ngulu al-bebek:
baikkkk..nt ai prektik kan untuk next roll ye tok..

*tok..11 out of 36...kasik la chance tok..hahahahah!!




liliyuli:
gambor ko??? ermm...subjek tak menarik..kahkahkah!!

next time la weh..




nerzhul:
sabor la..next week koi letak byk2 frame ok..insyaAllah...roll kali ni jadi! hahaha




sepet:
ade jgk yg guna film expired..ni hasil yg tak berapa nak jadi..heheh




simon:
hahaha ai ni tahap beginner jek simon..main snap suka hati..hahaha..tenkiu!




ardzmarn:
hahahahaha poyossss! tp..nt la wa try tips2 lu ni..kihkihkih

h a n i e said... Best Blogger Tips

aleen:
tunggu aku jd pro kot...hahahahaha!

jo said... Best Blogger Tips

amik gambo aku sekeping!

Wanie-san said... Best Blogger Tips

gambo gapo ni kak hanie???
gambo zaman kurun ke 14 ka???
hehe

frwls said... Best Blogger Tips

jainuddin ni bukan pelajar terbaik UPM tu ke? hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

subject menarik melalui penuturan lense lomo,,, nie baru semi pro,, kalau dah pro silap silap gambo dah macam video lak,, warf,, warf,, warf,,, tak pasal pasal ada yg lenjun kelopak mata dan basah bulu hidung penafsiran melalui abstract gambo,,, keep up niece