Translate

Wednesday, October 20, 2010

[ 20102010 ]

the blue sky
langit cerah ku renung mendung kelabu
-tilu


aci la kan hapdet pesen gini
idea ilek
pelik aku cemana orang buleh hapdet 2-3 entry satu hari
aku nak dapat idea buat satu entry sikit punya la siksa
heheheheh

[alasan dia je tu..yang sebenornya tuan blog ni malas!]


p/s: cantik tarikh harini...nasib bukan jatuh hari sabtu ke..ahad ke..
kalau tak..busy la tok kadi..hahaha

24 pengkomeng:

Frodo Baggins said... Best Blogger Tips

tgok number buleh wat hilang ngantuk.
huahuahuahua, rasanya tok kadi pown nak merasa jugak kawen tarikh2 keramat wali2 camni.


>>___<<

Ann said... Best Blogger Tips

cntik number tu.......tp apa la yg ade ngn no kan.......

Tijah said... Best Blogger Tips

kan? aku pun tatau nak update apa.

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

aku pun kagum dgn orang yang hapdet 2,3 entri sehari.

aku kah? hahaha.


menarik kan kak cho tarikh ni? maksudnya, lagi sebulan jgk kenduri aku.keh3x

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

haihh...betol tu. ta de idea wo =_="

enassempoi said... Best Blogger Tips

asal ade tarikh yg cantik je.. ramai yg nak menikah... konon nk kasik senang ingat... kawen je lah ari ape pun.. konpem ingat saat pertama kali diehem2... betul x...

hahahaha...

mcjust.lol said... Best Blogger Tips

tengok number tu. wahahaah aku pun buat jugak entry tarikh ni. *bangga*


tunggu la tarikh kawen aku pulak nanti 5 tahun lagi.

h a n i e said... Best Blogger Tips

frodo:
hahaha tok kadi bukak cawangan baru kah? hahahaha




ann:
tu la dia ann..angka je semata. tahun depan dah lain dah..hehe




kak tijah:
akak takpe..banyak koleksi resipi..hahahaha




gc:
aku rasa pun mcm ko jugak lah..hahaha

pehh..lg sebulan..rilek2 jek ko kan..




shuk:
tu la dia..
tapi bila ada idea..skil menaip pulak ke lautttt..huhu




ena:
explain tang ehem2 tu..aku kurang kefahaman sikit..hahahahaha!!


ko suke bg aku pikir yg bukan2 kannn..




mekjah:
lg 5 tahun?? ye ke...jgn2 next year..hahahaha

Rozita said... Best Blogger Tips

satu hari satu ntri pun penat nak buat Hanie..jadik ler..

fatt said... Best Blogger Tips

aci je hapdet pesen gini..ahaks..smlm aku pun buat sbb blur nak taip ape..

tp aku kagum gak sape hapdet entry dia byk2 dlm 1 hari..iskk...24jam dok dpn pc kot

p/s: dah email. cek inbox ekk! :)

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

hanie kodok rindu dengan kebengonan kau sayanggg..ari ini 20102010 aku ingin ucapkan sudikah kau jadi bibikku

tasekM said... Best Blogger Tips

melaka maju weh nari. celah mana yg maju sgt pun tak pasti juga aku..




.

Mak Su said... Best Blogger Tips

meh ke tempat maksu cari idea.... jawab semua tag tag yang maksu dah buat tu... ;)

enassempoi said... Best Blogger Tips

xsuruh pk pun.. ble nengok perkataan 'ehem2' tu pun dh tau ape..

hahahahaaa......

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

20102010

ahh, kira aku komen blog kau di tarikh yg best!! taun2 lain nan ado!

tak kan nak tgu 30103010?? idup lg ke aku masa tu??


**ehh! aku dh skodeng gambau2 hasil JAINUDIN ko dkt FB. Lawo! Superb! Anggun! Bergaya!



xD

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

jenis yang pesen nak komen pun tak ada idea.. nak kira macam mana pulak tu..

..

tasek>
gua tengah bandingkan gambo kat paper tu ngan gambo kat blog lu.. bangunan tu nampak samer je..

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak rozita:
kan kak kan...kadang2 bior jek tak berhapdet.hhahaha




fatt:
mana tak kagum weh..ad jek idea.. kita ni..setakat tempek gmbr buleh la..hahahahah!


wa dh reply :P




kodok:
kodok sayang..aku rasa mcm nak luku2 jek ko..kira tanda kasih dan sayang la..apa macam? hahaha..ampehh!




kak tasek:
maju lah..ade mydin.. hahahaha!

h a n i e said... Best Blogger Tips

maksu:
tag?? tak mauuuuu... hahaha :P




ena:
gatai ko kan..hahahaha




jaja:
hahahahaha ko jgn terpengaruh sgt ja..dlm album tu aku snap pakai henpon jek...gmbr bwh ni jek ha hasil dr jainudin..hahahaha




ardzmarn:
ni yg buat wa terasa niiiiii!
hehehe

hamzah ian said... Best Blogger Tips

hari ni gua berak je

alhariesz said... Best Blogger Tips

ramai yg kawen? arini tok gi pejabat agama nampak ramai yang settlekan kes cerai ado...

ado sorg tu pelakon drama plak...

dunia dunia...

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Nak buat n3 tak susah sgt tapi nak balas komen yg tak larat huhuhu

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

20102010? kapal byk prob.tensen.

Wanie-san said... Best Blogger Tips

nak memikirkan idea utk update memerlukan 3hari 3malam bertapa dia gua okey...baru dapat entry yang berkualiti..:P

h a n i e said... Best Blogger Tips

hamzah:
wa pun berak jugak. berak tu kan tanda usus kita normal..hahahah





tok ngulu al-bebek:
ko buat apa g sana tok? ambik borang nak tambah cawangan yeeeeeee!





yb:
haa.,..tu pn kira mencabar jgk tu kan yb..hehe




koq:
kapal pun nak begumbira di hari istimewa jgk koq oii..hahahaha




wanie:
elehhh..dia takpe la. banyak sumber inspirasi..hahahaha