Translate

Monday, October 11, 2010

[ hari senayan ]



cepatlah pukul 5
nak balikkkkkkkk!



sebenarnya boring ni..boss tak masuk opis harini. jadi dari pagi bawak ke petang...main tenet jek..amecam..menarik kan? ada sapa nak kerja kat tempat aku tak? kuikuikui..



p/s: gambar tak dak kena mengena

18 pengkomeng:

tasekM said... Best Blogger Tips

ade le dia nk ngikut jantan mana2 pukul 5 tu karang....

kabor mak!




.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasekkkkkkk...

hahahahaha..mn ada kak! ai budak baik tau..duk kat umah jek..sila percaya :P

tasekM said... Best Blogger Tips

silap2 pergi berjudi balik2 awan sana. aje nge kuat nyongket!!!


.

mirachantek said... Best Blogger Tips

oo, ko pun guna ye pekataan senayan tu.

kadang2 aku sebut tapi kawan2 aku tak paham senayan tu apa

fatt said... Best Blogger Tips

hanie : tu ke keta ko yang ko ckp malas nak cuci tu? kikiki :P

kak tasek : menyongket tu mende? tenun songket ek? hahaha :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
huishh..ai main judi dlm kompiter jek kot..main freecell..hahahahah..

nak kena kak tasik ni :P




mira:
haha..haruslah guna. bahasa rasmi kg aku tu..hahaha



fatt:
hahah bukan laaa..tu kereta member opis..ni dekat blkg opis aku ni.. :P


menyongket tu lebih kurang mcm berpoye2 la..berjalan2 org kata. hahaha..

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

nama je main tenet..tp menyorok je.takut aku terjah la tuuu




bencik!

h a n i e said... Best Blogger Tips

mimilk emoooooo! hahahhahahahaha ;P

aleen adela akoo ^_* said... Best Blogger Tips

wah...besnye..ade ksosong lg x?hee

fatt said... Best Blogger Tips

uih antik tul kawan ko..kim salam kat dia..:))

eh baru aku perasan ko dah cat blog ni..cuntek..i loike :))

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

peh.. jap lg aku send resume..

Is said... Best Blogger Tips

bosan hadap pc n tenet jer kat opis.
tu bg aku la.

Tijah said... Best Blogger Tips

elehhhh. kita ponteng plak. dok umah ratah sup kaki ayam. lagi best.

six.september =_= said... Best Blogger Tips

nak jugak aku part time kat situ

fndrocka said... Best Blogger Tips

Tak patut betul ada pekerjaan main tenet camni.aku tgk kat job fair takde pun

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

cepatlah hari jumaat....aku nak cuti nih....

kehkehkeh...

h a n i e said... Best Blogger Tips

aleen:
dan2 lah hang nk apply kannn..hahaha



fatt:
sb dia pun level antik jgk fatt oiii..ahahaha


ye ke? maceh..maceh..



hs:
nampak jek nama ko aku rejekkkkk! amecam? :P




is:
hah..tu la pasal nya. boring nk mampuih..



kak tijah:
bak mai la barang semangkuk dua kak...

h a n i e said... Best Blogger Tips

six.sept:
malangnya tiada post untuk part time..jadi mak guard mau? kui3..




fnd:
ada. ko yg tak pandai cari..hahahaha




koq:
cissssssssssssss!