Translate

Saturday, October 09, 2010

[ mana nak cari mesin jahit murah-murah? ]

selain blog perempuan ni, aku suka jugak tengok blog perempuan ni..
kreatif kan?

lebai gugel punya
old skool gila kot..terus feeling cikgu rose dalam Bujang Lapok






p/s: nak beli mesin jahit konon...suruh jahit manik dekat baju sendiri pun makan tahun nak siap...cessss...

21 pengkomeng:

.mek.mizah. said... Best Blogger Tips

singer.. singer!

ezam said... Best Blogger Tips

susah nk jahit pe cer.....

kata selebriti fitness kan..antor je lah kt rizalman....

hahahaha~

tasekM said... Best Blogger Tips

aku jahit jelujor pun senget. haih...




.

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

kalo sekadar nak buat muzium mesin jahit tu, xpayah cari la kak cho..


hahhaahaahahahhaa...

larriiiikkkkkk!!!

ezam said... Best Blogger Tips

kak tasik:

mesti taim jahit tuh mulot herot2 kan..mcm minah senget.



hiks









.
(tetek ttp nk tiru)

Kuwe said... Best Blogger Tips

gila lah. yang ni tak pernah jumpa. yang ada hitam ada line bunga oren tu pernah la jumpa. zaman dulu dulu ada lagi. mesin setail kayuh dekat kaki.

jo said... Best Blogger Tips

mesin jahit tu bulih bertukar jadi gajah tau kalo tersadai je..gajah putih..

h a n i e said... Best Blogger Tips

mek.mizah:
tetiba aku lupa pulak lagu Singer tu macam mana..hahahah



pak munawer:
rizalman always be my faveret designer...

kahkahkahkah..berangannnn!



kak tasek:
hahaha jahit silang pangkah je kak..lg cepat...



koq:
rare tu wehh...antikk..hehehe



pak munawer lagik:
jangan lucah sgt buleh dok? hahahahaha..




kuwe:
yg ni antik tahap super weh..hahaha zaman jepun kot..



jo:
jd tempat perternakan lipas dengan tikus..kan..hahahah

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

lu belajar la slow2..nanti wa nak tempah kebaya ketat ngan lu

aleen adela akoo ^_* said... Best Blogger Tips

meh2 pinjam mesin jahit mak aku punye.sehat walafiat lagik mesin 2 pdhal da behidmat sejak aku skola lagik.hu3

hamzah ian said... Best Blogger Tips

murah?? mak gua beli paling murah 500 kot.. kualiti skit..

singer

simon said... Best Blogger Tips

tolong jahit tok cima bleh?? hehe

zulfadzly said... Best Blogger Tips

betul bak kata kak milk tu..dia kempunan sgt nak merasa kebaya saloma hasil tgn ko..eh, baju melayu aku jgn lupa jahitkan sekali..bt pegi meminang mana2 janda utk pak munawer..hahahaha

GRuNGe said... Best Blogger Tips

Mesin jahit tu memang old skool habis. Best best.

six.september =_= said... Best Blogger Tips

aku, bab jahit sumpah failed

KARKADEWA said... Best Blogger Tips

masuk benang dlm jarum dah pass blom?

Whoopz said... Best Blogger Tips

Jgn sampai terjahit jari lu sudah ar.. Happy menjahit! :)

biussaraf said... Best Blogger Tips

macam mesin jahit si tanggang je..
old skool..
teringat hidup zaman2 dulu
*perzen hidup je tym tu..haha-_-''

h a n i e said... Best Blogger Tips

mimilk:
baik lu order uniform wonderwomen..ke nak wonder bra?? kahkahkah!!



aleen:
mesti pesen hayun kaki tu kann..hahaha..



hamzah:
lu belikan untuk wa..plissss...nuff lu kan dah ribu riban..ik ik ik



simon:
jahit manik buleh..jahit baju?? ade yang jadi sarung bantal jek karang..hahaha



manap:
bukan ko ke yang dok usyar mak jan?? haaa...ko bior betui sikit manap..

h a n i e said... Best Blogger Tips

grunge:
yg penting..portable ok. buleh letak ikut suka dekat mana2..haha




six.september:
bior tak resti jahit..janji pandai masak.amecam?




karkadewa:
bab tu berehhhh.. haha



whoopz:
haha..kan. ganas gile kot smp terjahit jari..



biussaraf:
hahaha..oldskool la best. antik seii..

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

org nak kawen je sebok nak menjahit ni, nak bg mak mertua kagum.

ehem.. ehem.. tak lama lagi lah tu..