Translate

Saturday, October 30, 2010

[ saya kini bermadu ]

tuan blog saya ni memang takde kerja lain
musim-musim nak exam ni
dia boleh pulak madukan saya??
dia bukan reti nak baca buku ke..buat latihan matematik ke
dah la dia tu barai matematik
harap main petik kalkulator saintifik saja
lepas tu..siap boleh pulak dia beli gajet baru
takpe..yang tu cerita kemudian
haa..ni lah madu saya
bukan cantik pun dia
hitam legam
ahkkk!!
benci! benci! benci!
terluka hati saya tau!

harap-harap lepas ni dia adil lah
tak pun dia akan jadi lagi malas nak hapdet??
burukkan perangai tuan saya tu....


yang sumpah tak ikhlas.
blog pertama

15 pengkomeng:

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

hehehehe...akhirnyeeeee....nasib bek ko pilih nama sopan..risau jgak kalao kelua blog haramjadah tu..hahahaha

jedi said... Best Blogger Tips

Wah maju kau skang....main madu2 lagi....hahhahhahah

YobSumo said... Best Blogger Tips

aku konpius lah.

sila huraikan.

dorrysweetie said... Best Blogger Tips

tkjut bc entry nih.ingt kan bmadu btol2 cam madu 4 tuh..hehehee.

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

giler lah.. aku nak update 1 blog pun terkial2..

Wanie-san said... Best Blogger Tips

hahahaha
kak hanie curang!!
cis!!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said... Best Blogger Tips

maju ko sekrang ni ye mohamad hanie...keh keh

tunggu aku naik sane...entah bila la tapinya..haha

Firol said... Best Blogger Tips

wahh bermain dengan kamera nampak

fatt said... Best Blogger Tips

haha..inspired dgn si DD ke wei? buh gambar letop2 nanti aku komen :)

h a n i e said... Best Blogger Tips

mimie:
sbnrnya smlm wa terlintas satu nama yg super best. menyesal kot tak pikir awal2 aritu..hahahahah

psst..da'hamjad tu pun menarik jugakkk..buat blog kongsi mawwww??

hahahahahahaha!!




jedi:
saja suka2..hohoho.. :P




yob:
ahk...ko tu salu lambat nak catch up..nyampes! hahahaha



dorry:
hahahaha acah mak enon!




heidi:
setakat tempek gambor..apelah sangattt..budak tadika pun buleh weh




wanie:
syhhhh....dendiam.. :P




cam:
wahh siti nur cam..hahaha.maju waklu!

ahk..semedang biziiii...




firol:
alaa..bkn camera apa pun yeop..org lain sume pakai dslr...cho pakai lomo jek.. =_="




fatt:
dah lama nak buat. tapi tak dpt petik nama best..lu nk join fatt? meh la..jadi album gambar..hahahaha

tasekM said... Best Blogger Tips

mengada moderate komen!

:p



.

jo said... Best Blogger Tips

wahhhh...
ada yang baru dah...

Nerzhul said... Best Blogger Tips

hai senangnya dalam hati..kalau beristeri dua...

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
hahahahaha!! hanya untuk entry yg dh lebih 2 hari lah kak...auto setting :P




jo:
saja gatai..hahahaha




nerzhul:
aok jgn nk mengada2..hahahah

alhariesz said... Best Blogger Tips

cis cis...ada hati nak cari butang baju melayu macam si jamil...

[smbil layan madu3 doploh-pat-jam kat astro]

agagaaggagaggagaaga :D