Translate

Thursday, October 21, 2010

[ tabiat buruk ]

antara tabiat buruk yang aku ada dalam ibadah texting atau s-m-s ni..

i) dah taip reply mesej tapi tak send. lupa!

ii) sengaja takmau reply. malas!

iii) kalau tengah mesej malam-malam..kalau tiba-tiba aku tak reply..maknanya aku dah tido tanpa perasaan bersalah lah tu

iv) takkan reply kalau nombor tak dikenali..buang kredit jek.

haa..jadi sesapa nak bermesej-mesej dengan aku tu..sila terima kekurangan ni dengan hati terbuka ye..

hehehe :P

32 pengkomeng:

Frodo Baggins said... Best Blogger Tips

kalau wa x reply
maksudnyer wa xder henpon
terima kaseyyy

tasekM said... Best Blogger Tips

aku kalau reply tulih bukan2 tu maknanya keypad no 4 n 6 rosak le tu.

ha ha.



.

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

kau ni semua buruk , kaki buruk bau cangu. kuku buruk.. kepala lutut burukkk hahahah semualahh hahahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

frodo:
bkn sebab ko kedekut kredit ke frodoooo..baik ngaku cepat! hahahaha



kak tasek:
kak..xde code baru lg ke? buleh main teka teki..hahahaha




kodok:
eleh..tapi ko tetap sayang aku kannnn..hahahahahha


*luku kodok secara bertubi2!!!

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

no 2 tu, kita serupa.

hamzah ian said... Best Blogger Tips

hahaha.. ayoo.. ptt gua kol tak penah jwb.. grrr..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

rasanya hari hari gua msg kat lu tapi macam alasan nombor satu tu ler.. hihihi..

itu le sebab tak pernah terima msg kot..

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

aku bila dh baca sms, tekan reply terus send!!

org sana salu jwb : HOI!!! APA 0 JE NIH??


ngabeskan kredit betol aku nih! hehh!

sopan sopian said... Best Blogger Tips

tuh yg selalu typo error tuh caner?????????????

h a n i e said... Best Blogger Tips

shuk:
kan..haha kadang2 malas nak layan :P




hamzah:
alamak..kalau wa tau lu yg kol..kompem wa jawab penuh sopan santun...amecam? propa x? hahaha




ardzmarn:
ahk..lu mmg. dgn wa mmg berkiraaaa!
:P




jaja:
hahahah...tau xpe..buek buang karan yo ha..lebih baik tak payah reply..kan..kan.. :P




pak munawer:
biasa lah..ai dah paham sgt dengan yu...sibuk memilih bawang di teskoooo...hahahahaha

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

kalo yang ON SUNYI tu ko reply lak kak cho.

cian Man, dia tggu ko reply sms dia.

mirachantek said... Best Blogger Tips

hahahah aku pun selalu tido tanpa perasaan bersalah!!

Liliyuli said... Best Blogger Tips

sampai hati ko buat aku begitu..sob..sob..

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
ahk..bior lantak la dia. kedekut benor kredit dia dgn aku..

hahahaha!




mira:
gimme five bebeh! hahahah



liliyuli:
iyo la..watpe mesej ngan ko..buang karan jek..hahahahah!!

aleen aiden said... Best Blogger Tips

same prangai ngan aku.klo nombor unknown kol pon aku bior kan aje.lantak kau la penting ke x.hu3

Puan Capa said... Best Blogger Tips

aku pon selalu sengaja tak mau balas msg bos aku.haha

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Macamana nak mesej dgn ko sedangkan no hp ko pun aku takde huhuhu

MOFASAD said... Best Blogger Tips

i) dah taip reply mesej tapi tak send. lupa!



kesian dah tua

tasekM said... Best Blogger Tips

babte aku bre...

hahaha...




.

h a n i e said... Best Blogger Tips

aleen:
hahahah..kan..tambah pulak kalo dia tak reti nk kenalkan diri..igt dia artiss :P




pn.capa:
kalo boss tu dah wajib le ignore..hahahaha!




yb:
dah yb tak mintak..ahahah




farid:
hahahah cilake lu!!!




kak tasek:
hahahahaha...sila la repair henpon tu..takpun..sila campak ke kandang boye! :P

julietchun said... Best Blogger Tips

tido lagi best dari sms :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

juliet:
yesss...100% agree! haha

fara said... Best Blogger Tips

yg 1st tu slalu wat gak.
tak sengaje kot!
huhu

Ann said... Best Blogger Tips

same lak kita punyer habit....ak mls nk gayut lg2 sms ni..
slalu jer hp sengaja ditinggalkn dlm bilik...sudahnyer bila check, ade je bbrp mscll n sms

prgai mcm xde hp.

Darab Dua said... Best Blogger Tips

kalu reply msg sama sampai 2 3 kali tu maknanya baru lepas topap. keh keh keh!

frwls said... Best Blogger Tips

kalau main 3G call?

biussaraf said... Best Blogger Tips

haha...agree yg 1st tu..
slalu jadi tym ngantuk 0r tym tido..
semangat taip panjang bagai nak reply..
pastu terus tido...

tapi lupe nak tekan send-_-''

Wanie-san said... Best Blogger Tips

kalau wanie tambah satu lagi.
reply kalau ada mood.
xada mood hal penting pun ignore.:P

h a n i e said... Best Blogger Tips

fara:
kan..kan..tak sengajaaaa :P



ann:
hahahaha sama!! kadang2 henpon letak mana pun tak tau...nak gi keje baru gelabah nak cari..haihhh



dd:
kannn..kredit bersepah katanya..apedehal repeat 2-3 kali..ye dok..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

caki:
dr 3g..baik wc! muka pun nampak terang jek..hahahahaha




saraf:
sb tu lah kalau ngantuk malas dah nak peduli psl hp tu..hahahahah




wanie:
hahaha teruk betul..kalo hal penting tak buleh la nak ignore.. bahaya kot.. :P

fndrocka said... Best Blogger Tips

Tabiat buruk aku adalah aku comel

GreenJade said... Best Blogger Tips

vahhh 'manissssss' nye alasan xmo reply sms ek? meh nk luku lutot buruk ko skali kahs3 :p