Translate

Thursday, November 18, 2010

[ raya punya hal ]

sambut raya di perantauan cenggini..
memang banyak dugaannya
antara paling rare

drive melawan arus..

apa punya gila lah!

pihak terbabit...please take note ye..
jangan nak kedekut sangat nak letak sign board "jalan sehala" tu!!
kot kampung halaman sendiri..dah tau la jalannye
ni baru first time masuk situ..

haihh..


Selamat Hari Raya Aidiladha

:P





p/s: kak tasik...yu diam kak..ai tau yu nak komen apa..hahahahha!!

20 pengkomeng:

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Raya Haji yang... kenapa nie dear?

Dear, you are invited... http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/11/pertandingan-akhir-pencarian-wajah.html

julietchun said... Best Blogger Tips

hanya org yg berani je buleh drive melawan arus tau,hahahahah.

achik ezam said... Best Blogger Tips

kan dh cakap kolo nk beraya umah ai kt UK ni jalan dia terbalik..

tak mcm kt melesia...

haissshhhhhh

welcome to edinburgh baideway...

LoL

deatH_luVer said... Best Blogger Tips

same le kita..
beraye di perantauan..
:)

gadisBunga said... Best Blogger Tips

melawan arus? hebat!

cIk JanNah said... Best Blogger Tips

salam aidiladha sis!
olor relekx jgn sedih2 k?
sehari jer pon feel raya 2.
esk2 dah ilg dah
ekeke

mirachantek said... Best Blogger Tips

drive salah jalan????

jedi said... Best Blogger Tips

comey lote...

h a n i e said... Best Blogger Tips

vee:
selamat hari raya my dear..

:P



juliet:
berani paksarela nama dia..padahal kecut jugak tgk kereta byk2..hehehe




a.e:
hahahahahahampehhh!




dak donat:
hehehe anak rantau..mmg gini la nasibnye..ye dak..hehe




gb:
sila jangan tiru aksi ini di mana2. hanya profesional jek yang boleh buat..ahahahaha..

*padahal berdoa supaya xdela lori ke, bas ke yg muncul :P*




cikjannah:
nasib le ade kawan..xde la sorang benor rasanya..hehe




mira:
yerrr...terrrrrmasuk ke jalan sehala. org gerak ke utara,,kita pi selatan. haihhh =_="

h a n i e said... Best Blogger Tips

jedi:
ni yg mana satu yg comey ni..perangai salah masuk jalan ke..yg mana?

hahahah

sepet said... Best Blogger Tips

wat muke selamber tapir jer .. asal kan plat number kete bkn dari negeri tu.



:p

zulfadzly said... Best Blogger Tips

bawak2lah pulang ke pangkal jalan..

Wanie-san said... Best Blogger Tips

2la...ikut sgt ajaran sesat..kan dah sesat jalan..camno la leh lulus lesen kete ni..rasuah jpj ka??hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

sepet:
masalahnye...plat itu mula dgn W..agak2 mengaku orang New Zealand deme percaya tak?
hahahahaha! :P




manap:
aku balik ke ghomah jek...kuikuikui




wanie:
ampeh!hahahahah

tasekM said... Best Blogger Tips

kahkahkah..

yu gi beraya ke mana ni yang...? ai kata turun greenwood tolong ai semelih lembu yu degil.



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
ai terlupa la kak..kalau idak...dah lame terpacak dekat greenwood tu..ate..akak tu idak ler nk mesej ke ape..kannn..

kesian ai tau..


hahahahah :P

Encik Bell (beLalaNG) said... Best Blogger Tips

heh...... salam eid ul adha hanie dew :)

h a n i e said... Best Blogger Tips

belalang:
selamat hari raya aidiladha =)

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

hahaha.. agak sengal ubi.. selalu jd kat aku klu dtg tempat baru..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

gua dapat rasakan lu ada semangat pengorbanan di hari raya korban nie..


hahaha..



.