Translate

Tuesday, November 30, 2010

[ seorang bapak gula diperlukan. lebih pun takpe ]

05.05.2008 - Kapas Island, Terengganu

plan cuti-cuti buang duit untuk tahun depan

- pulau perhentian [bulan 2!!!!yeehaaa!]
- singapore
- hatyai
- sarawak
- kelantan [lagi]
- cameron highlands [lagi?? macam takde tempat lain nak pergi..kan?]
- err..nanti pikir lagi

ada cadangan lain untuk tempat cuti-cuti Malaysia yang menarik?

rasa macam nak travel naik keretapi pulak..best ke idak?

25 pengkomeng:

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

bestnyer jenjalan :)

achik ezam said... Best Blogger Tips

lets UK~

kucingorengemok said... Best Blogger Tips

selalu pegi CH ye? mana makan best situ? (selain teh, scones, strawberi)- ie, makan yang kenyang perut, bukan untuk tea, hehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

ieda:
jalan2 tempat org kak..heheh




pak munawer:
kalo setakat Ulu Kelang tu..takpayahhhh..hhahah

eh..PTPTipu yu tak clear lagi kan..jadi tak buleh p s'pore lah kannn..hahahaha...tinggal!!




koq:
ermm..salu g mencekik dekat dia punya mcm food court tu..[ayat mcm kelly-ng]

katanya ade famous n sedaplicious stimbot dekat area brinchang..

achik ezam said... Best Blogger Tips

eleyh!!!!!!!!!!!



eksen!!!!!!!

gadisBunga said... Best Blogger Tips

cameron highlands mmg terbaiklah! setahun pegi byk kali pun takpe

citahrudin said... Best Blogger Tips

nak ikut

tasekM said... Best Blogger Tips

kalau dapat tangkap bapak gula barang sekor dua sila kongsi dgn gua.



.

niesz said... Best Blogger Tips

syok nyer!!!

mirachantek said... Best Blogger Tips

aku nak pegi pulak kapas gak wey...

MOFASAD said... Best Blogger Tips

kapar? tempat ezam?

h a n i e said... Best Blogger Tips

a.e:
dah tuuu..tak reti2 nk langsaikan hutang?? hahahahah




gb:
kannn...tp kalau selalu sgt..boleh mari jugak dia punya boring tu..




citah:
jommmmmmm!




kak tasek:
tp ai takmau kongsi dgn yu..ekekeke




niesz:
mmg syok. poket pun syok hangus terbakar. hehehe




mira:
ko duduk chalet mana? kalau kapas island resort..mcm sengkuang sikit resort dia. dh la di tepian kubuurrrr...




farid:
kapar? ape kelassssssssss! kahkahkahkah

Pistachio said... Best Blogger Tips

lu announce nk cari bapak gula ke?
gua nk tumpang announce skali..

berekor-ekor anak ikan diperlukan utk berhibernasi di kala musim sejuk tiba..

h a n i e said... Best Blogger Tips

pistachio:
cer lu p buat announcement dekat market selayang sana..mcm2 ikan ada.. antarabangsa uolls..


kahkahkah!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

bulan mac 2011...

ai booking yu siap2 utk datang ke aloq staq n tanah merah kelantan...hehhehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

yanie:
alamak..kena tgk tarikh jgk tu..kenduri kawen anak sedara pun bulan 3 jgk! =_="

frwls said... Best Blogger Tips

gi sekembang la weh. ada aku. huhaa!

fatt said... Best Blogger Tips

ko gi kelantan ada ape weh?

aku lama siot tak naik CH..teringin gak..

klu ko nak gi redang aku teringin gak..perhentian aku dah penah..tp pegi hjg bln 2 tau..awal2 masih monsun

enassempoi said... Best Blogger Tips

dari carik bapak gula.. baik cari suami soleh.. nk buat ape pun xpe..

hahahaha...

sepet said... Best Blogger Tips

yeayyy!!!

x sabar nye nak tunggu bulan doblas nih..

mood choti2 dh nak masuk ini malam..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

cuti cuti malaysia .. lepak kat genting highland ar best..




wakaka..



:)

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Rakan bisnes saya ajak melawat Hatyai cuti Krismas nanti. Cuma perlu bayar RM250 seorg utk 4H/3M. Selebihnya ada yg sponsor. Emak Adam tak berapa minat nak pergi sbb kami dah pernah pergi ke sana.

Kalau awak minat, saya boleh jadi bapak gula awak. Kita ajak tasek sekali. Bolehlah saya berkepit dgn korang 2 org hahaha

Ambik ko - nak sangat cari bapak gula

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

naik ketapi tu cam menarik je...mau ikut..huhu

h a n i e said... Best Blogger Tips

caki:
ada ko? tak best! hahahaha




fatt:
hahaha..ape lg..soping2 lerr..
aha..g hujung bulan 2. musim monsun ni pulau x bukak le. bahaya..

ko nk ikut fatt?




ena:
cari bapak gula la dulu..kot2 dpt yg muda..kann..hahahah




sepet:
amboih..ni nk g cuti mana ni? hehe




ardzmarn:
lu kann..bagi la chance wa nk keluar dari banjaran titiwangsa ni wehhh.. lu nak ikut? hahaha




yb:
ecewah..nt mak adam kejor..mcm mn? ekekeke




koq:
ya..mariii..memeriahkan KTM..tp aku riso kematu punggung jek dlm ketapi tu.. =_="

S@Y@NGH@SNI said... Best Blogger Tips

bapak ayam nak???
~lariiiiiiiiiiiikkkkkkkk~