Translate

Wednesday, December 01, 2010

[ tabung ayam belanda kaler oren ]

plan punya la banyak untuk tahun depan
nak jalan sana sini sinun konon
tu belum masuk bab kenduri kawen kengkawan
kenduri kawen anak sedara
kenduri kawen jiran selang 4 buah rumah
tu semua menuntut hadiah jugak tu

tabungan dah makin susut
makanya kenalah tambah ape yang patut ye dok
kena la kurang-kurang belanje tu..kan..

tapi..
sekarang ni wa dah TER-beli menatang ni pulak
Smena 8m..


arghhh...syaitonirrojim ni jahat betul!
suka menghasut!!



p/s: macam sengkuang buat tajuk gaya gitu xP

32 pengkomeng:

nizamsani said... Best Blogger Tips

wah.

alien said... Best Blogger Tips

uiyooo~

fatt said... Best Blogger Tips

classic arr design dia..brp ni weh?
8M tu maksud dia apa? ai belum beli lagi kekdahnya..tp teringin jugak :)

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

mek, tabung kawen tak simpan ke?ekekekk

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

hehehhe! kene menabung balik nih hanie :)

h a n i e said... Best Blogger Tips

nizamsani:
*sengih nampak gigi*




alien:
ko nak jadi model aku tak alien?




fatt:
ni camera oldskul fatt. produced dlm tahun 70's-80's. 8M tu nama model dia. aku beli dekat the click shop..140 je. sb used. :P




mek cieyla:
er...er... *sambil pintal2 tudung*

tak pikir pulak aku bab kawen ni. takde seru lagi nok. ekekeke




kak ieda:
tu la dia kak..tp tabung..pastu korek balik..bila nk penuh ntah..hehehe

Jarr said... Best Blogger Tips

mcm botol air time gua sekolah rendah tahun 88 dulu.mahal ke?

Fyda Rahim said... Best Blogger Tips

wow.. cantek tu.. =)

tasekM said... Best Blogger Tips

ni dah berapa bijik kamera dah ko beli yang...?




.

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

kenapa macam barang antik je ni kak cho?

fara said... Best Blogger Tips

wow. cun seyh!

alien said... Best Blogger Tips

cas jadi model brape?
hohoho

FarhanaLicious said... Best Blogger Tips

daripada beli benda alah ni. ada baik nye aok menabung kat tabung haji. kah kah kah

mirachantek said... Best Blogger Tips

tahap gila lomo kau ni boleh tahan!!

gadisBunga said... Best Blogger Tips

bende tu cun!

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips

Wohooo.... byk duit hanie...
takpe2, kumpul balik duit... :)

laGenDA KodOk HijAU said... Best Blogger Tips

rindu nak kutuk kau.. hahahaha.. kau bukan sekuang tapi siamanglahh hahaha

Pistachio said... Best Blogger Tips

lu terbeli menatang tuh? gua senang je nk halau syaitan ni dan buley bantu lu penuhkan tabung tu balik..

lu baca ayat 3 Qul then terjual balik...

jampi2 gua ni senang je.. xperlu lu nk mandi2 bunga halau syaitan~

tengku asmadee said... Best Blogger Tips

eleyhhh salahkan saitonirrojim katanyaaa...

Padahal sindri tu omak setan....


*berpecahhhhhh*

sepet said... Best Blogger Tips

dah banyak kamera yu beli. cuba la skali sekala panggil ai ni jadik model.


confirm x jadi gambar nye nanti.

lalallalaa..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

4 dan 5 mac 2011...sila bawak kamera anda bersama2 ke aloq staq....heehhe

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

hulaaaaaaa! tmbh koleksi ye nokss!

meh amek gambo aku yg ala ala Datok Rambot Kejong nih! nak promot pilem 'Pecah Punggung' hehehe

frwls said... Best Blogger Tips

tak semena-mena beli kamera. ahaks

Encik Bell (beLalaNG) said... Best Blogger Tips

nak buat cemana kan... ter.....:P

h a n i e said... Best Blogger Tips

jarr:
peh..advance lu..wa punya botol air bentuk talipon je kot. haha..takde la mahal bebenor..




fyda:
eh..tuan dia lagi chantek..sila percaya..hahahaha! :P





kak tasek:
err..err...dah ompek bijik dah kak..
huhu




gc:
lebih kurang kategori antik jugek le ni..ni zaman agogo punya camera ni..hahahhah




fara:
sama cun dengan tuan dia kan..kan.. ekeke




alien:
alaa..harga kengkawan..kasik free sudeyyy..amecam? mau? ekeke




farhana:
aok punye komen te..menusuk ke jantung pisang embun weh..pedisss hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

mira:
tak buleh resist lah..hahahah..godaan dia lain macam..




gb:
harap dapat snap gambar cun jugak! hehehe




vee:
mn ade banyak yang.. ni dh agak kemiskinan dah ni..tihihi




kodokkkkkkkkkkk!!
dish!! dish!! nak kena pukul dia ni! hahahaha




pistachio: [ahk..wa panggil lu "kacang" jek la]
tapi lepas tu..lu belikan wa camera baru ye..buleh? hahaha




pak munawer:
bongok sangat!!!! hahahahah..





sepet:
yu nak jadi model ai buleh.yu bawak film sendrik..hahahaha!




yanie:
alamakkkk!! tarikh itu kah...mcm clash dengan kenduri family ai jek yu..adehh.. kena buat belahan dedua la gaya gini.




jaja:
ko kena duduk kat kusi..silang kaki. tie reben tu jgn lupe ye nok..mak jamin nokkk..meletop gambar kauuuu! hahaha




caki:
haaa..pandai pun caki. nanti wa belanje lu lempeng + asam podeh..
nak? nak?




belalang:
kan bell kannn..TERRRR..ekekekeke

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

8M
bunyik macam nama dawai kokot jer...

h a n i e said... Best Blogger Tips

ardmarn:
meh wa stapler lu! hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ah! akhirnya aku menemukan apa yang saya cari. Somtimes dibutuhkan upaya untuk menemukan begitu banyak berguna bahkan sepotong kecil informasi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini adalah artikel bagus untuk dibaca, terima kasih untuk berbagi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terima kasih untuk posting yang bermanfaat! Aku tidak akan mendapatkan ini dinyatakan!.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terima kasih, pekerjaan yang baik! Ini adalah hal yang saya harus miliki.