Translate

Tuesday, December 14, 2010

[ fesbukers ]

semalam adelah paper Law.
paper tu adelah dalam bentuk A-B-C. sejak dahulu kala memang gitu.
jadi saya telah mengulangkaji mengikut gaya A-B-C
"jawapan dah ada. pilih saja mana berkenan" kata kawan saya
jadi dengan level konfiden yang tinggi macam "KLCC dowh"
memang saya yakin saya buleh jawap
tapi apa kan daya..format soklan tetiba tukar tanpa notis la pulakkkkk!!
ada esei!!!!
brengsek!!
disebabkan cerah masa depan untuk repeat paper tu
jadi dengan itu saya telah meng aktifkan semula fesbuk saya yang dah saya deactivate lebih 2 minggu..kot.


jadi..anda semua buleh add saya beramai-ramai di fesbuk. jumpa di sana!

sekian.

17 pengkomeng:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said... Best Blogger Tips

patut la malas malasan....ada kes rupanya..keh keh...

- GC - said... Best Blogger Tips

haha. ok, sy mau add kamu sebab kamu akan repeat paper law. sekian.

kucingorengemok said... Best Blogger Tips

kat fb ada contoh esei ye? hihi... ;)

jongos bin jongket said... Best Blogger Tips

eleyh..padahal nak lawan cik mimies zaleha ayam patah yg kuor megezine tuh...

takot bila mimies zaleha tuh feymes jibeks akan merampasssss dan meramasssss mimies zaleha....



**berpecahhhhhh**

aleen aiden said... Best Blogger Tips

hahah,brengsek!

✿ CikCimi said... Best Blogger Tips

ehehe.
bole dpt jwpn kt fb eah.
:P

Janggel said... Best Blogger Tips

Laaaa tak habeh2 lagi ke examnyer....

laGenDA KodOk HijAU said... Best Blogger Tips

bukan setakat cerah repeat paper ..repeat semester kembali pon cerah ... hahahaha..

fatt said... Best Blogger Tips

siot je active deactive ni...hehehe...meh meh nak add ko kat fesbuk..hehehe~

aripsamat.... said... Best Blogger Tips

esei lagi senang goreng...heheheh

Ann said... Best Blogger Tips

ape lg, goreng lah sesuka hati..hehe

deatH_luVer said... Best Blogger Tips

lor
patot ar friendlist cem terkurang..
rupenye kamu deactived...
haiks..

rugi2 kalau tak berfesbuking..
hakhak..
tetibe...

selamat berperiksa yerp hanie...

Pistachio said... Best Blogger Tips

jammed otak gua! xdpt relate paper law dgn pesbuk.. motif?

zulfadzly said... Best Blogger Tips

padan muke!! merasaaa kawww..tu ler..aritu gelakkan aku..



*elehh, alasan nak kembali ke arena pesbuk ko ni sgt x munasabah!! kabor ler dah rindu dgn keme2 semua..tu ler, iman tu xpenah kuat..

h a n i e said... Best Blogger Tips

cam:
hahaha...mental disorder



gc:
hah..sila..sila..mari meriahkan fesbuk..haha




kog:
macam2 ada..ekeke




pak munawer yg jongos:
nak kena jotos??




aleen:
nmpk sgt pengaruh sinetron indon..ye dak..haha




cikcimi:
hahaha..:P

h a n i e said... Best Blogger Tips

janggel:
belom la pakcik...ade lg 2 paper nih..huhu




kodok:
hahahah..diam ko kodok! tak baik tau mendoakan yg tak baik..haha




fatt:
hah..cepat..search for Hanie Saad. nanti aku approve..hahahah




arip:
tp Law based on facts..mcm mn nk goreng..nampak benor la menipunye weh..




ann:
dah terrrrjawap dalm english..lepas tu menyesal..nak menipu pun jd serba tak kena..hahaha




dak donat:
maceh yang..hehe




kacang:
law are made to be broken..hahah




manap:
dah lama tak mengeji ko kat sana..mn tau..nt dpt spirit baru nk jwb exam..kahkahkah!!

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Patut nampak awak dah ada semula di fesbuk.

Nak add kat YM boleh?