Translate

Friday, December 10, 2010

[ di hari jumaat yang mulia ini ]

"dukacita dimaklumkan paper SBMA**** hari ini di batalkan kerana kertas soalan anda mengandungi skema jawapan di muka surat akhir. sila rujuk LMS untuk tarikh peperiksaan yang baru "




apa macam? wa dah jawap 6 soalan dengan gigih ni bai... lu baru nak announce paper tu kensel..
kalau wa tau ada jawapan kat belakang...baik wa salin jek terus!!

sapa lah yang buat paper ni. bongok macam obor-obor!



update hari ahad: KAHKAHKAHKAH!! RUPANYA PAPER NI SATU MALAYSIA KENA CANCEL. SEMANGAT SATU MALAYSIA BETUL!!

18 pengkomeng:

KiD said... Best Blogger Tips

ingatkan lu amik spm.. wahahhaaaaa

aripsamat.... said... Best Blogger Tips

hahaha....terpaksa la lu studi balik...hahahah

Pistachio said... Best Blogger Tips

gud luck exam beb!

Mak Su said... Best Blogger Tips

aduss!!

tasekM said... Best Blogger Tips

ada skema jawapan...?

apsal cerdik sgt yg buat soalan tu...?



.

Nerzhul said... Best Blogger Tips

good luck repeating! kahkahkah!

Ann said... Best Blogger Tips

anggap jer practice tu...hehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

kid:
siku mau..siku?? haha



arip:
syadap yuuuu! malas kawan! :P




kacang:
tenkiu beb..harap2 paper isnin depan ni..xde la sewel gaya gini.




maksu:
huhu T___T




kak tasek:
itu la pasei nye kak..cerdik bebeno gayenye!




nerzhul:
aok diam! kang koi umpankan aok ke boye kang..

hahah




ann:
tp..soklan tadi wa buleh jawap beb..rugi markah di situuuu aihhh..

sepet said... Best Blogger Tips

aku rasa memang musim. sebab, hari tu mase aku exam pon, ad satu paper (junior nye paper), ad gak terselit skema jawapan.

niesz said... Best Blogger Tips

la..mcm tu pon ade..pelik btul..sape la yg pndai sgt wat kertas soklan tu yer..

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

sabau je lah..

mirachantek said... Best Blogger Tips

waarrrghhhhhh ini rezeki ni. tapi bukan rezeki la bila dah kensel..

zulfadzly said... Best Blogger Tips

aku rasa yg bongok org yg jawab soalan tu..xkan la sebelum jwb x check muke surat,dari awal sampai habis..lagi satu, ketua pengawas tu bertauliah ke tak??

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

kah3!!! boleh tahan bangang gak..!!!

Janggel said... Best Blogger Tips

Hahahaha agak bongok jugak pempotostet soalan tu yer!!! hehehe

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

klu berlaku gaya gini utk kali ke 2 ke 3 ke 4..alamatnya smpi ke taun depan la ko asek repeat aje beb!

hahaha!

laGenDA KodOk HijAU said... Best Blogger Tips

ok gua nak ..KAHKAHkahakahkah .. itu je aku bleh ucap kat lu kah kah kah

h a n i e said... Best Blogger Tips

sepet:
baik suh kopipes jek..kan senang..tak payah nak baca buku..aihh




niesz:
jangan nanti last minit pulak bgtau tarikh exam. jenuh nak cuti..




koq:
kalau tak sabar..aku dah karate tengkuk pengawas exam tu..huhu




mira:
kahkahkah..kompom dapat A..ye dok..




manap:
aku eksited beb...soklan kacang kuda jek semua..mn aku nak check2 lagi dah..hahahah




hs:
ni kabo aku bangang jgk ke ape ni..nak kena gigit? hahaha




janggel:
tu la dia pakcik..rugi cuti aritu..huhu




jaj:
choiiiiiiiii...hahaha




kodok:
ko diam kodok! ampehhhh..ahaha