Translate

Wednesday, December 08, 2010

[ tak de la lambat sangat nak ucap Salam Maal Hijrah ]

alhamdulillah..dah masuk tahun baru..apa hijrah yang akan korang lakukan?
ape pun...mendoakan yang baik-baik saja untuk tahun ni


tapi aku tak tau la pulak kucing boleh "hijrah" dari friskies ke daun pandan.. :P

18 pengkomeng:

Liliyuli said... Best Blogger Tips

aku hijrah dari bilik belakang ke bilik depan...lalala

akupentoi said... Best Blogger Tips

kucen wa hijrah dari friskies ke timun...

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

hahahahhaha! comel je kucing tu! :)

fatt said... Best Blogger Tips

mgkin kucing zaman skrg dah menjadi vegetarian...ahaha~ :P

mirachantek said... Best Blogger Tips

vegetarian tu...

tasekM said... Best Blogger Tips

kucen aku makan bijik labu. mak dia dulu projek dgn tupai gamaknya.



.

- GC - said... Best Blogger Tips

kucen pun perlu anjakan paradigma.

h a n i e said... Best Blogger Tips

liliyuli:
bila nak pindah ke rumah mak mentua?
hehe




pentoi:
timun ok lg. kot dia mintak kentaki?




ieda:
hehe..manja sgt kucing ni kak..



fatt:
aku syak dia kasik wangi mulut tu..haha



mira:
jimat belanje ye dak..tanam depan rumah jek..haha




kak tasek:
tupai kn bijik labu ke..ingat tikus jek..hehe




gc:
dah tu..ko bila lagi? kehkeh

gadisBunga said... Best Blogger Tips

kucing tu berazam nak kurus!

kucingorengemok said... Best Blogger Tips

kasi wangi perut

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

dia nak pegi date. perlukan pewangi mulut. risau kalau beli kat kedai, dia akan jadi tajuk depan akhbar metro. lalalal~

Nerzhul said... Best Blogger Tips

kucing te nak pancut situ sebenornye...aok ce gi cium bau pandan ke bau mende..hahaha!!

achik ezam said... Best Blogger Tips

saya berdoa saya akan menjadi sekiut awal ashhari dan badan saya smantap fahrin ahmad ......


bley?????

h a n i e said... Best Blogger Tips

gb:
ehem..yg bukan kucing ni tak tau la bila nk kurus..kehkehkeh



kog:
buat halau lipas pun ok jgk ye dak daun pandan ni..




shuk:
eh..metro kan suke tajuk gempak2 ni..baru la larissss..haha




nerzhul:
kucing tu dah kena sunat. dia kencin dekat bilik air jek..hahah




a.e:
tak nak doa umur panjang ke? sempat lagi nak bertaubat..hahaha

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

kusing sapa nih kak cho?

Rara Nasiha said... Best Blogger Tips

kucing pun ada semangat hijrah. heee :)

Jarr said... Best Blogger Tips

gua penah tgk kucing hijrah dari whiskas ke whiskey.teruja juga.

Myaby said... Best Blogger Tips

die men cium2 daun je tu. comel je. hihi