Translate

Thursday, December 09, 2010

[ orang ambik SPM, dia pun sibuk nak exam jugak ]

semalam, borak dengan member lama pakwe tak jadi. dah lama tak borak katanya. ok. sembang pungpang pungpang sambil aku ligat buat soklan matematik. nak exam bai. mana buleh buang masa.

tetiba..

dia: awak..dengar ke tidak saya tanya apa?

aku: dengar..dengar

dia: hah..apa yang saya tanya tadi?

aku: punca kuasa 169 kan 13..kan?

???

*dia terus hang up*


esok paper math~

20 pengkomeng:

julietchun said... Best Blogger Tips

baik2 jawab soklan :D

- GC - said... Best Blogger Tips

kak cho,

dia ajak kapel balik kot.

sepet said... Best Blogger Tips

nasib baik dia x bagi lagi soklan add math. kalu x, jenuh berpelOh hang nak menjawab.

aripsamat.... said... Best Blogger Tips

konsenteret nampak...cintakan ilmu la katakan..heheheh

zulfadzly said... Best Blogger Tips

eh..bile exam ko nak abes?? result kuor esok..cuak bebenor ni weh!!

fatt said... Best Blogger Tips

uih..nk exam ke? all the best.. :D

Ann said... Best Blogger Tips

eh itu taktik nk suruh dia hang up ke? hehe

good luck ^^

tasekM said... Best Blogger Tips

dia nk masuk minang tu ok...



.

Janggel said... Best Blogger Tips

dah abes exam ker??? hehehe

gadisBunga said... Best Blogger Tips

hint la tu...

hint apa? tanya dia balik. heheh

gadisBunga said... Best Blogger Tips

oh ye, ni emel:

zie_143@yahoo.com

sekian...terima kasih. :D

h a n i e said... Best Blogger Tips

juliet:
hehe insyaAllah..mekasih!




gc:
kapel hamende nye weh..dah nak kawen dah tu..




sepet:
add math tu buleh ku harung lagi sepet oi..




arip:
cuba kalau dia johnny deep ke..dah lame wa buang buku tu..haha




manap:
baru nak mula la weiii..kompem ko dapat C nanti kan..ahahaha




fatt:
mekaseyyyy!




ann:
ha..kl ade orang manjang je kol, sila bagi diaa soklan matematik..mesti dia serik nak kaco lagik.




kak tasek:
ai tak rela bermadu kak. hikss




pakcik janggel:
baru nak mula la pakcik..hehe

Jarr said... Best Blogger Tips

kalau gua jadi pakwe tak jadi tu, mau gua toreh muka gua tanda protes.bengkek je.

Liliyuli said... Best Blogger Tips

math kena byk buat latihan..

frwls said... Best Blogger Tips

heartbreaker la akak ni

Nerzhul said... Best Blogger Tips

padan la beliau jadi pakwe tak jadi aok....wakakakaka!

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

merajuk la tuh..kehkeh..

iina said... Best Blogger Tips

Salam singgah dr blog fatt.. aku suspek dia hangup sebab xtau jawapan soklan tuh lah hehehe.. takpe bg dia fikir dulu hehehe ;)

niesz said... Best Blogger Tips

hihi..cian kat die..

Siska said... Best Blogger Tips

hahah...gudluck...