Translate

Thursday, December 02, 2010

[ tampal-tampal di kaki ]

sebelum di tempek di tapak kaki



selepas di bukak pagi tadi


eeyeekkk!!! =_="

aku beli foot detox patch tu dekat sini

berkesan ke idak..ntah..cube ajelah dulu..tapi tapak kaki ade rasa sengal2 sikit..

ada sape dah pernah pakai detox patch ni??

28 pengkomeng:

Pistachio said... Best Blogger Tips

gua memang suka teknik2 kolaj kt tapak kaki ni.. eerrr... mksud gua, gua pernah guna.. memang best!
tp sekotak gua beli RM75.. boleh kopak gini..

gua beli utk parents gua pakai je lah.. mereka lebih memerlukan.. huhuhu~

alien said... Best Blogger Tips

betul2
bole kopak
adoi

Rowena Chasez said... Best Blogger Tips

wahhhh..
banyak toksin tu..
heheee...
:)

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

aku slalu pkaikan utk ayh aku.. tp aku xtaw la keberkesanan die sejauh mn..

Jarr said... Best Blogger Tips

Hanie, lu baca sini.
Good info..

http://aididmuaddib.blogspot.com/

tasekM said... Best Blogger Tips

ada yg kata menipu. ntah le yang...


.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kacang:
kinohimitsu tu kan...woh..yg tu mmg rabak weh..




alien:
kopak bawak ke "muflis" poket..aihh




jarr:
kahkahkah!! cilanat..wa terbyg muke donkey jek ni. ape pasal wa tak jumpe pasal ni time wa menggugel cari info sal mende alah ni?? cissss...mekasey sb kasik link..

eh..tp yg unstopbebal tu..mmg bebal kan?

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
ni yg baru baca ni kak..alahaii..

enassempoi said... Best Blogger Tips

tadi aku klik 'sini' tu.. sekali nampaak...

"Thanyaporn Breast Capsules - Bigger and Firm"

yang tu pun ko beli gak ke???

mmuhahahahahhaaa....

h a n i e said... Best Blogger Tips

ena:
hahahahahhaha cam hareyyyyy dak ena!!!

ko yg patut beli tu na..menawan hati suami..kihkihkih

Pett Suhaimi said... Best Blogger Tips

Menatang ni boleh taruk kat dada x?aku nk sedut toksin2 yang melekat sebab asap rokok.

zulfadzly said... Best Blogger Tips

kalau lah boleh sedut dosa camni..aku xtau bape banyak nak gune utk sedut dosa2 ko popia..hahahaha..

::cdot the dot:: said... Best Blogger Tips

aku takut nak pakai, jap lagi hitam berkilat detox tuh bertukar kaler..maklumlah kotoran byk dlm badan aku ni...

achik ezam said... Best Blogger Tips

kolo letak kt hati ada itam cenggini dak????

h a n i e said... Best Blogger Tips

pett:
kl perokok tegar mcm lu..tak buleh pakai koyok gini..lu kena kasik cuci dlm mesin basuh jek..kehkehkeh



manap:
takpe..sekurangnye aku idak ler bajet suci macam kome tu...sikit benor la collection dose kamu tu yek..

haha




cdot:
eh..ok la tu..kasik cuci. takde le overload..hehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

pak munawer:
kalo hati yu..kompem...itam legam jadi nye..hahahaha!

sepet said... Best Blogger Tips

penah pakai. 1st time pakai, rase nak muntah2, pening pale. x tau la keberkesanan nye. rase mcm x sempat nak kurang, bertambah2 ader.

h a n i e said... Best Blogger Tips

sepet:
minum teh ijau jek la kalo gitu..ye dok dak sepet..lg selamat..hahaha

gadisBunga said... Best Blogger Tips

pernah pakai. tapi kite ada pendapat sendiri pasal bende tu.

warna hitam tu bukan toksin. itu warna serbuk kat dalam tu yg dah terbasah oleh peluh kaki.

tapi pakai bende tu mmg sedap. kaki rasa suam2. tidur pun nyenyak.

:D

mirachantek said... Best Blogger Tips

ooouu ni ke... nenek aku salu pakai nih... heheh

KiD said... Best Blogger Tips

pakai kat tapak tangan leh tak?

S@Y@NGH@SNI said... Best Blogger Tips

tampal kat dahi boleh tak???
pening arrr...

Koyuki said... Best Blogger Tips

a'ah..bagus benda ni..
boleh la bancuh kopi bangun pagi kan??

erkk!!!

Koyuki said... Best Blogger Tips

a'ah..bagus benda ni..
boleh la bancuh kopi bangun pagi kan??

erkk!!!

Ain Atika Zailani said... Best Blogger Tips

wahh...bia betul....xpernah guna la...nanti nak trylah...

h a n i e said... Best Blogger Tips

gb:
haa..tu la. ada rasa suam2..rasa nyenyak tido. [lg liat la nak bangun ye dok] hehehe




mira:
ni nak samekan level aku dgn nenek2 la ni yeeeee...hahaha




kid:
buleh..nak tampal kat dahi pun buleyyy..mau?




kak yus:
baik tampal koyok tu kak..senonoh sikit ghopernye..




koyuki:
ko jgn yuki...aku ni peng-kopi tegar. kang tak lalu kang..ekeke




ain:
kl nk guna...rasanya baik beli yg kinohimistu tu..lebih terjamin.. hiks..

Nerzhul said... Best Blogger Tips

koi penoh pakai orang bagi free try. koi rase menda tu jadi itam sebab peluh meresap ke dalam tu.....

h a n i e said... Best Blogger Tips

nerzhul:
kan..mende dlm tu dh sedia itam gamaknye..huhu