Translate

Friday, February 11, 2011

[ dua tiga kuceng berlari ]

mana nak sama kucengoren sorang..ngahahah..ok takde kaitan


yang wa nak kesahkan ni..
wa tengah hapdet nombor ID student
wa dah register dalam buku besor..secara manual ye
dan wa dah register dalam management system
wah...hepi nih.. keje dah setel.
lepas tu baru wa perasan
cemana dari 0889-01-2011 buleh jadi 0900-01-2011 ni???
bijak benor gayenye. ye dak..
tak memasei kena buat keje dua kali!! T_T






p/s: jangan kabor ke cikgu matematik wa ye...kecik ati dia karang :P


p/s:
하루온종일 지워보지만 또 떠올라
하루온종일 이별하지만 또 다시 떠올라
손을 뻗어도 손내밀어도 안을수 없는 곳으로
그댄 갔지만 찾지 못하고 난 울고만 있죠 [어떡하죠 - 장근석]

16 pengkomeng:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips

ehem ehem... ngapa nama i disebut² ni?

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

nak g report guru besau merangkap cikgu addmath ko, heheheh! :)
MINI NUFFNANG GATHERING IN IPOH

Puan Capa said... Best Blogger Tips

wa rasa wa nak kabor kat cikgu ngaji lu...biar dia rotan..piap!piap!piap!

sepet said... Best Blogger Tips

x payah kabo ke cekgu pon, cekgu kamu buleh tau! sebab dia pon dok skodeng blog lu.


hahahhaha ...

tasekM said... Best Blogger Tips

mike melompat nombor ke apa tu...?



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

@kucingorengemok
yu kan satu2nye kucen pandai hapdet blog hahahahah

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Ieda Al-Habsyi
harus kena buang sekolah kak..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Puan Capa
ape jahat benor kamu ni capa! hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@sepet
haipppp..dendiam jek..hahah

h a n i e said... Best Blogger Tips

@tasekM
itu la paseinye kak..jauh benor lompatnye pun..haihhh..

ni mimpi bahulu semalam punya pasal la ni..hahahah

gadisBunga said... Best Blogger Tips

kes tak cukup tido le ni...cepat kabo kome pi mane semalam? kabo cepat kat teman!

enassempoi said... Best Blogger Tips

amende yg cuba dilupakan itu?? mencari siapakah??

h a n i e said... Best Blogger Tips

@gadisBunga
err..err..teman ka ghomah jek semalam..iye benor..idak le teman nipu..hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@enassempoi
wakakaka..gigih dak ena gugel translet..

adelaaaaa :P

six.september said... Best Blogger Tips

kalau aku cakap aku la cekgu matematik hang, hang caya dak?

achik ezam said... Best Blogger Tips

tsk tsk tsk....


tapi main nomor ekor terrer lak!



runnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn**