Translate

Monday, February 14, 2011

[ huwarghhhh ]

kerja-kerja update file ni memang super duper punya boring
boleh bawak ke mengantuk
dan bila dah mengantuk..sure lah menguap..ye dak
sambil kira....sambil..huwarghhhhh...
aku syak jangkit dengan kak tasek ni..hahaha *run!!*




"alahaii..mengantuk ke? kesiannye. tido lewat ke semalam?"

hoh??

ada visitor tegur sambil sengih-sengih.
ahkk...demyuh!! bila masa ko ade dekat situ??

22 pengkomeng:

tasekM said... Best Blogger Tips

kahkahkah... member tu baru nk ngorat.

ada gaya mulut badak ayor tak yu menguap yang...?




.

Puan Capa said... Best Blogger Tips

x pandai cover la ko ni

Arief Arf said... Best Blogger Tips

bila mengantuk, makin banyak la salah dan silap!
wahahahaah

Ann said... Best Blogger Tips

lagi2 hari ni isnin..lagi ar mood ke laut..huhu

Tijah said... Best Blogger Tips

tu yang taip dilit taip dilit tu yer tak?

alien said... Best Blogger Tips

selamat ngadap fail2 yg tak bersuara

gadisBunga said... Best Blogger Tips

kantoi nguap takpe.

aku kantoi blogwalk. argh!!!

- GC - said... Best Blogger Tips

menguat tak tutup mulot kah? choii.. tak jadi pakwe tu nak ngorat//

GreenJade said... Best Blogger Tips

gamoknye dia dh skudeng2 manje yu kat sejam yg lalu ye dok yong?

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

abis tu lu sengih balik ke dia ke tak?

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

mujur dia tegur cara baik. hehehe.

h a n i e said... Best Blogger Tips

@tasekM
bapak orang tu kakkkkk! hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Puan Capa
lah..dah wa mengantuk..takkan wa nak tersiput2 belakang almari tu kot.. hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Arief Arf
yeee..tau tak pe...haihh

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Ann
kesian isnin...selalu dipersalahkan..wahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Tijah
itu pasei seru tak mari kak...hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@alien
kot kalo bercakap..ade jugak yang pengsan mulut berbuih wehhh..

h a n i e said... Best Blogger Tips

@gadisBunga
haru tu! kena bijak kaver okeh..kabor tengah cari maklumat.. ahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@- GC -
tak jadi pun takpe..wa tak rela jadi bini no 2..wakakakak

h a n i e said... Best Blogger Tips

@GreenJade
gamoknye..malu aiiii...

h a n i e said... Best Blogger Tips

@-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-
dah tu..itu jek la yang mampu wa buat..sengih2 ayu..bleyh? hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Shukri Mohd Ali
itu nasib visitor..kalau boss? memang dah kena dah..hahaha