Translate

Thursday, March 17, 2011

[ selipar mu bukan selipar ku ]


lebai gugel punya


kita ni..terutamanya orang melayu..dan orang kampung macam aku ni..sebelum masuk rumah mesti kena bukak kasut. tanda hormat dekat tuan rumah atau pun mengelakkan dari mengangkut taik kucing yang terpijak. dan boleh jugak menyelamatkan buah pinggang dari di karate oleh mak. tapi orang bandor aku tak tau lah..

tapi..yang jadi kemoskelannya semalam..sebelum sampai rumah lagi aku dah bukak selipar. siap susun kat tepi tangga ground floor tu. cissssssss!! watdeheiii... rumah kau kat tingkat atas nun cik hani wehh.. tu la dia.. banyak sangat berangan..haihh

32 pengkomeng:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko berangan ke

perjalanan pulang said... Best Blogger Tips

tanggal capal bila naik bas

tasekM said... Best Blogger Tips

kahkahkah....

kecelaruan jiwa namanya tuh...



.

- G C - said... Best Blogger Tips

angau nihhhh...!!

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Siapa yg ko ingatkan tu? Akukah? hahaha

julietchun said... Best Blogger Tips

tak sayang selipar namanya tu,kekekeke

zulfadzly. said... Best Blogger Tips

org yg tgh berdarah maneess & menghitung hari mmg roper itu...tp, jgn kabor romah mak mertua kamu yg kat bawah tu!! hahaha..

Nerzhul said... Best Blogger Tips

dah bersedia nak berumah tangga la tu....kahkah

Carnation said... Best Blogger Tips

mebi hang dah jadikan satu bangunan tu rumah hang. haha

misz aisya said... Best Blogger Tips

huhu comel je..berangan eh?

Anonymous said... Best Blogger Tips

takpe la Hanie...
itu menunjukkan anda seorang gadis kampung yang suci rohani dan jasmani.

tihhhihihihi!!!

*bajet Riana dlm 'begitukah Cinta kah???


xD

farwalis said... Best Blogger Tips

sah tak cukup facebook!

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips

jgn nak masuk toilet ko bukak selipar dah laaa....huhuhu~

Selamber Rock said... Best Blogger Tips

tak abih2 berangan...sabor2..nanti kita gi low yat lagi yek..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said... Best Blogger Tips

ate mike...itu doh lebih hormat le tu..ngigo rato pe?

hanie said... Best Blogger Tips

@Puan Capa

lalok..mabuk air oren..haha

hanie said... Best Blogger Tips

@Panglima Muda

hahaha..itu lagi haruuuu..

hanie said... Best Blogger Tips

@tasekM

ntah la kak..iye2 jek bukak selipar..mcm la depan pintu ghomah..haha

hanie said... Best Blogger Tips

@- GC -

angau kat jang geun seuk..eh?? hahah

hanie said... Best Blogger Tips

@Yunus Badawi

kalau dekat YB..tu bkn ingat..tu mimpi ngeri!! hahahaa

hanie said... Best Blogger Tips

@julietchun

tak pe..selipar byk stok kat rumah..heheh

hanie said... Best Blogger Tips

@zulfadzly

hahahaha bongookkkkkk

hanie said... Best Blogger Tips

@Nerzhul

abeh...aok te..bile nok minang koi?? hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@six.september

wakakaka..nmpk benor tamak haloba nye..ye dak..

hanie said... Best Blogger Tips

@misz aisya

haha agaknye lah..mengigau..

hanie said... Best Blogger Tips

@J@J@ / Bini The Rock

heh..tak hingin aku jaaa...otak singkat dia tu..mcm bangang jek..hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@frwls

salah! tetttt..sila cuba lagi. hakhak

hanie said... Best Blogger Tips

@gadisBunga

eh..itu ade selipar khas...hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@Ju Asu Ra

wakakaka..cisss..kejisssss

hanie said... Best Blogger Tips

@a.k.u.p.e.n.t.o.i


wahaha..aih mike ni..idak le ngigo rato reben teben taa...ntah hamende teman mikior tah..hahaha

Fatt said... Best Blogger Tips

aku tahu ko tak sabo nak pegi ziarah umah orang korea...sabo sabo...ekekeke~ :P

GREENJADE said... Best Blogger Tips

krisis identiti gamok nye! :p