Translate

Friday, April 08, 2011

[ cewah cewah ]

sebenarnya aku cadang nak buat review sikit pasal blook no.2 Pipiyapong nih
tapi spirit tak mari..
[mana nak mari oii..wa exam ahad ni!! apa punya gila lah exam ari ahad. tak tau ke ari ahad tu wa punya hari berpoya-poya??]

cuma kalau korang nak kelihatan kacak/jelita ketika tersengih² sorang² masa tengah tunggu bas, order burger ataupun ketika di kejar anjing gila..
sila dapatkan CEWAH sekarang. edisi terhad. kalau dah habis baru korang sibuk nak tanya... brader ni akan buat sombong tahap 18 sambil bagi makan burung merpati.dia katalah.

wa syak Pipi boleh jadi lelaki kalendar. cewaaaahhhhhh!

p/s: petik jek gambor tu untuk membeli.

16 pengkomeng:

nizamsani said... Best Blogger Tips

dah beli.
tapi belum baca.

bujal X said... Best Blogger Tips

tebal tak?

*nanti kalau habis kamu fotostat ye~~pastu bagi saya~he~~tak mampu nak beli~~

alien said... Best Blogger Tips

potosetat dua!!
saya nak satu

Nerzhul said... Best Blogger Tips

yeah..koi sokong fotostat!!

Zie said... Best Blogger Tips

hai Hanie..

kita dah beli dah..owh,kita pun tersengih sorg2 masa tunggu monorel aritu sbb bace buku ni lah...hihi..

tasekM said... Best Blogger Tips

ko beli sbb nk tgk pusat pipi ni gua syak... bukan nk baca benor.

:p




.

julietchun said... Best Blogger Tips

kalo dia buat kalendar aku nak book satu :D

- GC - said... Best Blogger Tips

sapa setuju nak fotosetit, sila angkat tangan macam sayerrr..

h a n i e said... Best Blogger Tips

@nizamsani

personally..lebih suka kan Kacip. tapi yela..ini kan edisi xde masa sangat nak bergurau..keh3..

h a n i e said... Best Blogger Tips

@bujal X

nipis jekkk...

hamboiii..lagi murah dari set brekpes mekdi tauu.. :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

@alien

itu kira cetak rompak weiii..haha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Nerzhul

aok jangan nak mengade lah..haha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Zie

hai zie..

mesti org tengok "apo kono la budak ni ha..sengih2.." hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@tasekM

hahahah tuduhannnnnn :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

@julietchun

buleh ganti kelendar kuda ni. haha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@- GC -

hahahaha..antu!