Translate

Monday, May 16, 2011

[ pengalaman di puduraya negara najib di lupa tidak ]

wa rasa macam dah join kutu² homeless bila lepak dekat Puduraya pukul 3 pagi tadi.
wa syak pemandu bas dari Penang tu bekas mat rempit.
kemain laju dia besit dari Penang pukul 11 malam tadi. haih
tak memasal wa kena lepak extra 1 jam
dalam kepala dah terbayang nak landing² atas kerusi dekat puduraya yang dah agak hensem tu
tapi rupanya deme bukak pukul 6 pagi..cisss!

lu ingat sedap ke baring2 bawah tangga berbantalkan backpack?
badan remuk, mata mengantuk, leher sakit
dan sekarang ni wa tengah gigih kerja main internet dekat opis
amecam?
buleh jadi tokoh maal hijrah dak?

lupe nak kabo..port wa lepak tu ramai manusia yang join baring/bersandor/bersila dan ada security
kalau tak...jangan harap wa nak main baring² kat situ..
apa gila..kan?
:P

p/s: terbayang bantal di mana². mengantuk sungguh la kataaaa..

23 pengkomeng:

citahrudin said... Best Blogger Tips

ok kak. bagi nama penuh siap no surat beranak...aku calonkan ko jadik tokoh maal hijrah utk next year punya

tasekM said... Best Blogger Tips

backpack ke mana pulak minggu nih yang..?



.

ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips

dengar cerita puduraya banjir besar...ada saluran paip meletup...betul ke?

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips

teringat tidor berbantalkan bag kat puduraya tu..

tp skrg puduraya dah mantop!! mcm KLIA

Arief Arf said... Best Blogger Tips

dengar cerita kat puduraya dah ada atap bocor.. wahahaha

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

apasal tak roger sama gua? Boleh tumpang tido sini tadi ngeeee

alien said... Best Blogger Tips

best lah
jarang2 org ada pengalaman camtu weh
priceless tu

- GC - said... Best Blogger Tips

syok ka balik penang?

durian ada?

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips

balik kg punya pasall..apa dehal ye tak..kih3x!

zulfadzly said... Best Blogger Tips

kak tasek ~ kan aku dah kabor kat entry ko aritu kak...dia pengi ehem2!! retissss mmg camni..suke nyorok2 benda baik!!


selagi kamu x tunjuk benda yg aku ngn mimilk nak nengok tu hanie, selagi tu le aku bukak sikit demi sikit..jgn jadik entry kt blog aku sudah..hahaha..


*apsal aku terbau sifat2 jibek jer nih!! isshh..jijiksss!!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

hati tengah gumbira tidoq kat mana pun tak kisah kan.. ekekeke..

hani said... Best Blogger Tips

@citahrudin

kihkihkih..kl lu nak calonkan wa jadi blogger fofuler pun ok jgk. hahahahaha!

hani said... Best Blogger Tips

@tasekM

balik kg la kak..kat penang. ade kenduri sket. hehehehe

hani said... Best Blogger Tips

@ARIPSAMAT

ntah. wa x amik port. janji wa selamat naik bas..sudahhh :P

hani said... Best Blogger Tips

@makdara TERdiva

tapi TBS lagiiiiii canggih. hahaha

hani said... Best Blogger Tips

@Arief Arf

projek kerajaannnn..biasala tuu

hani said... Best Blogger Tips

@Yunus Badawi

maluuuuuuu...hehe

hani said... Best Blogger Tips

@alien

mmg sgt priceless..merasa la kan. haha

hani said... Best Blogger Tips

@- GC -

jangan kata durian..nasik kandaq pn aku tak dan nak mencekik. bizi kemain..huhuu kempunan lagiiiii T.T

hani said... Best Blogger Tips

@aNiS tHe BumbleBee

ye betullll...mende2 gitu.small matter org putih kata..ye dak..hehe

hani said... Best Blogger Tips

@zulfadzly

hang ni memang jibek jibraunnnnnn!!
hahaha

hani said... Best Blogger Tips

@-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-

lu jgn mcm2 man. jgn nak terpedaya sangatttt..wa jentik dahi lu kang. haha

Mak Su said... Best Blogger Tips

di mana najib?