Translate

Wednesday, May 18, 2011

[ signs ]



너를 보지말걸 그랬어
다른 세상에서 살것을
그저 모르는 사람으로 산다면
이런 아픔따위는 몰랐을테니..

[jason 오빠... 보고싶어 =_="]

16 pengkomeng:

alien said... Best Blogger Tips

google translate bait2 yg sayu
hurm..

gadisBunga said... Best Blogger Tips

tau le nak jejak kaki ke korea tak lama lagi...huhuhu~

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

kalau guna google translate utk translate bahasa korea memang tak leh harap..

cer try translate pastu translate balik.. kelaut kelaut..

silap gaya boleh kene tampo dengan orang korea nanti.. keh3

junior seketri said... Best Blogger Tips

korea korea korea...


sok dapatnya org vietnam...


kah kah kah

tasekM said... Best Blogger Tips

tulisan garis-garis ni aku nk marah nih....



.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

gua dah tgk dah.. perghh.. gua memang suke cite cite cam gini.. nasib baik jumpak balik ngan pompuan tu.. kalau tak menyesal tak sudah.. keh3

KoQ said... Best Blogger Tips

ok..tetiba 'tacing' plak lepas tgk vidoe nih..isk!

citahrudin said... Best Blogger Tips

dear boss,

why dont we move to another office?

~ your pemakan gaji ~

hani said... Best Blogger Tips

@alien

jgn terpedaya sangat dengan gugel translate tu annas..haahaha

hani said... Best Blogger Tips

@gadisBunga

nak letak yg jiwang2..kena letak bahasa org tak paham kahkahkah!

hani said... Best Blogger Tips

@-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-

kahkahkah..tak buleh harap betul gugel translate tu..ye dak..

hani said... Best Blogger Tips

@junior seketri

biarlah. janji nama ai tak kena black list macam yu! hahahahahahha =P

hani said... Best Blogger Tips

@tasekM

elok lagi dari tulih nyengkoi2 tu kak?


nyengkoi2? paham ke idak..tak paham sudah..ekekek

hani said... Best Blogger Tips

@-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-

man..lu buleh la prektik weh..lu ari2 dok seblah tingkap..hahahaha

hani said... Best Blogger Tips

@KoQ

ni karang emo..jgn nk tuding jari ke wa...kehkehkeh

hani said... Best Blogger Tips

@citahrudin

dear staff,

why don't you put your resign letter on my table...then you can happily choose your new office later.

boss