Translate

Friday, May 27, 2011

[ sana sinun Karak ]





ha.. kome dah tengok?
seronok ke ceritanya?
aku? jangan haraaaaaaappppppp la aku nak tengok
kome nak belanje tiket free, popkon sebesen pun idak sior aku nak nengok
sebab?
Karak kan laluan rasmi aku..walaupun kisah ni katanya dekat jalan lama..
tapi masihhhhhh Karak.

karang aku balik lewat malam..sape pulak nak nemankan aku merempit kat hiway? nak naik genting helens lagi... heeeee.idak le..idak.. *seram*

kome kalau dah tengok..kasik review sikit. aku bace review kome je la yek.

33 pengkomeng:

gadisBunga said... Best Blogger Tips

aku nak nengok! nanti le aku ce citer. huhuhu~

tasekM said... Best Blogger Tips

ala...
ko dgn hantu kan ke sohabat korib.
apa nk takutnya wey...

:p



.

aque said... Best Blogger Tips

same la... x mo tgok cite hantu... tapaham betul deme yg minat cite antu nie <- ayat dak x berape berani
hehehhehhe

- GC - said... Best Blogger Tips

karak???

malas la nak tengok...

nak tunggu cerita KAHAK.. keh3x..

kucingorengemok said... Best Blogger Tips

jap kita beli cetrom $8... eh salah, jap kita subscribe astro 1st (jawapan yang politically correct)

alien said... Best Blogger Tips

abih le mike.. teman nnti buat enrti karak kat post teman.. abis le mike

julietchun said... Best Blogger Tips

hantu skang ni dah cantik2,kekekeke

bujal X said... Best Blogger Tips

sayav tak suka cerita tahyul.

(padahal penakut verita seram)

haha~~

Pistachio said... Best Blogger Tips

lu tgk cuti2 sem ke? jeles nya~

citahrudin said... Best Blogger Tips

sampai hati tak moh tengok....T_T

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

wa mmg tak berapa into ngan movie mcm ni.tapi untuk lu,gua sangggup tengok lepas tu nnti wa cerita kt lu k...wa harap lu akan rasa dihantui dengan cerita wa nnti..

Nerzhul said... Best Blogger Tips

pekan karak tu pohpalih meriohnye...

Esah said... Best Blogger Tips

minachi!! bukan ko sahabat karib ke ngan hantu kek situ.. siap leh main sep2 tangan lagi... hahahah!!

Faaein Talip Roy said... Best Blogger Tips

tak tengok lagi... serammmm.... takutlah... nanti terbayang2... ahahahaha..

mirachantek said... Best Blogger Tips

aku nak tengok.
tapi adenama shahir. camtak meyakinkan je.....

daddyzkool said... Best Blogger Tips

bulan ni banyak sangat cerita menarik di pawagam...sampai tak tertengok...

hani said... Best Blogger Tips

@gadisBunga'

tu tengok dengan mata tutup ke..ape tu? hahaha

hani said... Best Blogger Tips

@tasekM

haishh..ape pulak sohabat ai pulak kak..tu sohabat manap. cer nengok..perangei pun macam antu..ye dak.. kikiki

hani said... Best Blogger Tips

@aque

wa kalau dia kata antu klcc ke..antu putrajaya ke..wa berani jek tengok. kl antu tmpt sendiri...seram tu lain macam weh..kekeke

hani said... Best Blogger Tips

@- GC -

kahkahkahkahak lu! haha

hani said... Best Blogger Tips

@kucingorengemok

ye betul...estrofes [aka cetrom].. tp kl x best..rugi jugakkk

hani said... Best Blogger Tips

@alien

mike nak kena cakor? kehkehkeh

hani said... Best Blogger Tips

@julietchun

mungkin hantu skrg dh moden. dh pandai cocokssss...ekekeke

hani said... Best Blogger Tips

@bujal X

kannn..seram2 ni x main. tipu jek belake... (saya pun penakut jugeeeee)

hani said... Best Blogger Tips

@Pistachio

cuti sem mende..dah start dh kelas sabtu lepas..wuwwuwu

hani said... Best Blogger Tips

@citahrudin

ko berlakon jadi antu yek citah? nape tak kabo awal2....

hani said... Best Blogger Tips

@Mimie.Candy Cane

ehem..wa ke...lu? kang ade yg lembik lutut masa kat opis karang..kahkahkah!!

hani said... Best Blogger Tips

@Nerzhul

kan..jahat deme ni. kang org dah tak berani nak g pekan karak te..

hani said... Best Blogger Tips

@Esah

kahkahkah..manadeeeeee..mak baik tau noks.. *muke suci*

hani said... Best Blogger Tips

@Faaein Talip Roy

part terbayang tu la yg malas nak layan tu..ye dak.hahaaha..

hani said... Best Blogger Tips

@mirachantek

tu satu..pastu ade name sape tu..kilafairy.. ceh..lansung merudum terus level nk tengok..

hani said... Best Blogger Tips

@daddyzkool

banyak tu banyak..tp yg best...sikittttt..ye dak..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

cerita "Hantu Kak Shima Balik Lagi" lu nak tengok tak.. keh3...




p/s: shima kata dia memang ada nyorok tepi meja ngendap lu time tu..