Translate

Saturday, September 24, 2011

[ oh em ji ]







lawa bukan main kan?
bila Airasia nak bukak route ke TanjungPandan ni weh..
wa nak pi Pulau Belitung oi!!


p/s: wa memang suka tempat² yang rare. sebab nya..tempat ni tak ramai orang yang nak pi. and still ohsem! kalau ramai sangat yang pi..tempat tu dah jadi tak best. ;p

20 pengkomeng:

Janggel said... Best Blogger Tips

tanjung pandan , pulau belitung ni kat mana weh?

tasekM said... Best Blogger Tips

takut gak nak gi tempat tak ramai org.
takut tetiba aku sakit perut guling2 tak de org tolong nk hantar aku pi spital.





macam kritikal benar bunyi sakit perut tu eh..?

:p


.

hanie said... Best Blogger Tips

@Janggel

kat pantai timur Sumatera, Indonesia. hahahaha.. pakcik sila tgk filem Lasykar Pelangi ..view dia is superb! :P

hanie said... Best Blogger Tips

@tasekM

sampai gulen2 ha.. teruk benor yek kak sakitnye. makan mende..nangka? ha ha ha

Janggel said... Best Blogger Tips

Oh yang dalam citer lashkar pelangi tu ke??? Patutla macam penah dengar je nama tempat ni.. Mmg ssantek!

hanie said... Best Blogger Tips

@Janggel

santekkk kan pakcik. jom..buat rombongan ke sini jom. ha ha

tp nk g sini..kena ambik flight ke jakarta dl, then dr jakarta ambik flight lain ke tanjung pandan..wuwuwu T.T

Janggel said... Best Blogger Tips

Jom! Travel tempat² remote macam ni baru best

fatt said... Best Blogger Tips

since lu minat tmpt2 rare ni maka gua kasik cadangan kalimantan. rare habis dah tu. tp situ tmpt org batak la, ada brann???

Koyuki said... Best Blogger Tips

aaaa...nak ikot-buat muka kiut =)

gadisBunga said... Best Blogger Tips

aku suke spesis yang rare-rare neh!

zulfadzly said... Best Blogger Tips

cakap jela ko senang nak berbikini belang2 rimau tu..selama ni aku ingat milk jer yg nak bt keje hina tu..ko pun serupa!!

astopiruloh..astopiruloh..

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

eh eh eh kat celah batu tu saya sedang pancing titanic.

kemang~ said... Best Blogger Tips

aku pon suka tempat yg rare ! eh dari jakarta - tg pandan takde train ke? jauh ker dari jkarta?

hanie said... Best Blogger Tips

@Janggel

jom pakcik! ajak kemang n fatt skali. ha ha ha

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

kahkahkah..bkn lu ke yg nk g aritu. lu g dulu sn..kl lu selamat balik..wa menyusul..okeh? ha ha ha

hanie said... Best Blogger Tips

@Koyuki

alolo..shomell.. hahaha..jom yuki jom.. gini gaya punya cantik..tak sampai ke maldives pun dah tak rasa menyesal dah. ha ha ha

hanie said... Best Blogger Tips

@gadisBunga

boipren? suke yg rare jugak ke? hahahahaha larikkkk!!

hanie said... Best Blogger Tips

@zulfadzly

vavi manap!! #mimilk

hanie said... Best Blogger Tips

@Shukri Mohd Ali

pancing titanic ke...pancing Rose?? haaa...jgn ngelat! ha ha

hanie said... Best Blogger Tips

@kemang~

jauh le kemang. sb ni belah sumatera sinun. takpe..tunggu promo dr batavia air takpun sriwijaya.. nt kita g,, bereh? ha ha ha