Translate

Monday, December 12, 2011

[ menuju lurus ke arah kegelapan masa depan dengan level seorang loser paling agung ]


rasa hilang semangat untuk membaca bahan ilmiah adalah perasaan nombor dua paling bangsat selepas kad bank ditelan mesin atm dan dalam beg duit kau cuma ada 2 ringgit.

serius.

minggu depan macam mana nak jawap exam?






p/s: 진짜 열심히 노력했는데, 아무것도 이해를 못하겠어요.어떻게????? T.T 

19 pengkomeng:

bdk2 @ John said... Best Blogger Tips

bertabahlah hanie. aku ni pun x stdy langsung lagi tau...exam pulak 14dec ni. sume teori. matiii okkk!

fatt said... Best Blogger Tips

buat betul2 weh, bkn murah tau bayar utk exam...bleh buat belanja holiday tu

makwe joni said... Best Blogger Tips

ini konspirasi mesin atm

gadisBunga said... Best Blogger Tips

la....cemana nak belanja teh tarik??? heheh.

lawak je.

meh aku yg belanja. teh tarik je la tapi.

*

good luck jawab exam tuh. pasal kad bank ko tuh....kendian2 la pikir~

by.ya @ Traveller's Anatomy said... Best Blogger Tips

good luck bebeh for your exam!
kad atm kene telan ok lg dr xde duit langsung kan :)

tasekM said... Best Blogger Tips

ko tak ingat no pin ke hape ni hanie...?



.

Coffee Girl said... Best Blogger Tips

kesian. bawa bersabar. Rm2 boleh minum kopi o cawan kecik lagi.

p/s: apa tu, aku tak paham?

zulfadzly said... Best Blogger Tips

awak..maafkan saya sbb tak dapat bersama awak niari. mesti awak ingat sy ni kawan bila senang jer. tp bila susah hilang kemana. niari sy sangatlak bizi nak meninggal. langsung takda masa nak bukak jendela. esok mcm biasa. jgn lupa melangut di jendela. kite tunggu. lama x mencucoq kuchai..ye dak??


aimishyulaikreziyunobajang?

hanie said... Best Blogger Tips

@bdk2 @ John

samelahhhh..teori jugak nih..matiklahhh..

gud luck for both of us.gambatei kudasai!!! fighting!

hahaah

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

kannnnn...kalau tak..sure dh abes tiket AA tu aku borong.. benci betul. hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@makwe joni

takkan konspirasi makwe joni pulek. hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@gadisBunga

tengah pening kepala pikir pasal exam.. wuwuwuwuw T.T

hanie said... Best Blogger Tips

@by.ya @ Traveller's Anatomy

thank you byya!!

hanie said... Best Blogger Tips

@tasekM

manadeeeee...hahhahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@Coffee Girl

xpe..stok kopi 3 in 1 byk kat rumah... hahahaha...

hanie said... Best Blogger Tips

@zulfadzly

sudaaaaahhh!
saya benci awak.

bencibencibencibencibenci!!!

*baling printer*

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

ayat koria bawah tu, aku translate jadi ni "Cuba benar-benar keras, tetapi tiada Saya tidak faham, bagaimana"

apakah?

jedi said... Best Blogger Tips

jawab saya tidak tahu...hahahhahaa

jo said... Best Blogger Tips

Tabahlah wahai kawan.....