Translate

Monday, April 30, 2012

[ demotivated ]


 soon..
p/s: counting the days.. ^^V

abam jarr punya tweet: "@jarr9881: Bila kita suka keje kita, kita akan rasa excited setiap hari pegi ofis. that was me back to Sept 2007. but now? Demotivated"

 that's how i feel now.. - -; tapi takpe lah..bersabar sikitttt saja lagi.. ^^



credit: gambar lebai gugel yang punya!

15 pengkomeng:

alien said... Best Blogger Tips

ko mengalami apa yg aku pernah rasa 3 bulan lalu.. dan aku mengambil keputusan drastik...
keh3

gadisBunga said... Best Blogger Tips

sama.

pengaruh cuacakah?

ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips

biasalah...hidup kena ada up and down...baru seronot...macam roller coaster...ehehehe..tapi gua punya roller coaster pun asik kat bawah je...hahahahah

ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
fatt said... Best Blogger Tips

wah sape ni 3kali dilit komen?

aku baru masuk keje 3 bulan...takleh nak cakap ape lagi...tp masuk bln kedua kedatangan aku makin teruk..mcm bos je masuk 1/2 jam lambat. hahaha...apakah tu tanda2 aku dah demotivated??? @__@

annyeong haseyo lagi ke weii?

Aku Seorang Pengembara said... Best Blogger Tips

Nak berlari-larian kat ladang bunge mana tuuuuu.....?

Tak pe, pegi la bercuti dulu, then sambung keje semula dengan semangat baru...

Muttallif said... Best Blogger Tips

Semangat memang selalu ada, tapi nak kekalkan semangat? Memang susah...saya sendiri sentiasa berperang dengan perasaan yang sama.

hanie said... Best Blogger Tips

@alien

aku tak buleh nak ambik keputusan drastik..sb terikat dgn terms and condition. giteww.. tu yg meroyan tak tentu hala nih..

hanie said... Best Blogger Tips

@gadisBunga

aku syak mcm tu juge. mandommm! ahhaha

hanie said... Best Blogger Tips

@ARIPSAMAT

kahkahkah!! excited gile lu naik rollercoaster ni rip!!

same lah.. aku syak selagi tak ubah koordinat.selagi tu kat bawah jek..

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

sape lagi..orang atas hang tu la.. mat arip.. hahahaa

hang tu free spirit kott...mn buleh ikut law.. hahah

hanie said... Best Blogger Tips

@Aku Seorang Pengembara

haa rasanya tak buleh setakat cuti kak.. kena pindah koordinat. environment baru.. baru ok kot.. haha

hanie said... Best Blogger Tips

@Muttallif

masalahnye..semangat pun tak tau hilang pi mana..cemana nk kekalkan?


*petik gitar nyanyi lagu XPDC - semangat yang hilang*

hahahaha

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

ko tau tak sejak aku hantor borang dgn surat resign tiap2 hari boleh kata aku datang lambat! gile demotivated!! kakakaka