Translate

Monday, November 26, 2012

[ sesekali ku terkenang jua ]

dah lebih setahun kot.. [tapi entry tetap lah tak habis kahkahkahkah]

masa nak ke Namsan Tower nih..gigih menapak melawan kesejukan malam musim luruh *rebah* dari exit 4 Myeongdong station. lepas menapak tangga kayu ke tower nih..rasa lidah terjelir sampai dada. lubang idung rasa sebesar besen. penat hoiii

ape-kebende-nama-gate ni pun tatau. lupa sudah. mencabar betei nak ambik shot bebas objek asing nih. first..ada ahjumma buat catwalk, 2nd..ahjusii lalu lalang naik basikal..

rasa macam nak jerit.."hoiii rakyat jelata..ketepi!" giteww

yang ni ntah 3rd or 4th attempt kakaka tapi tetaplah ke laut. masa ni jalan dari namdaemun market nak ke stesen city hall. gigih katakauuuu

lain-lain gambau? malas nak upload. letih nak tunggu.

7 pengkomeng:

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips

weyhhh....entry tak abis abis nih??

syieda said... Best Blogger Tips

owh my!!! rindunya koyaaaaa..

the malay male said... Best Blogger Tips

bertukar la ke unifi untuk proses mengupload yg lebih pantasssss :-)

hanie said... Best Blogger Tips

@gadisBunga™

mmg takkan habis GB oii.. malassss ahahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@syieda

jom.. tahun dpn! ade promo kan hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@the malay male

aiceh.. promo ke? ade diskaun? hahaha

syieda said... Best Blogger Tips

gulp..gulp.. tak cukup bajet la taun depan...
#kesatairmata#