Translate

Tuesday, November 20, 2012

[ tak berapa nak spring cleaning sangat lah tapi ]

kadang-kadang tu rasa macam bagus jugak internet tak dak ni
haaa kemas sikit tempat aku
hasil? 2 kotak penuh recycle paper
kakakaka tu baru 1 part.. yang 2 lagi work station tu..tak kemas lagi
entah2 ada anak bewok dalam laci


heh


oh ye..tadi aku jumpe lotion tangan yang dah expired 2 tahun lepas
apakah??

8 pengkomeng:

alien said... Best Blogger Tips

lepas siap tu dtg sini plak, kemas tempat aku plak.. aku kasi kentang mekD nnti.. hahaha

the malay male said... Best Blogger Tips

maknanya internet melalaikan kita dan menjadikan kita malas.

Coffee Girl said... Best Blogger Tips

lotion tangan yg dah expired tu... bau dia ada bau belacan tak? hihi... mcm aku punya lotion yg lost lebih setahun dlm almari tempat aku selalu sembunyi biskut... mak bapak... macam bau ikan pusuk! biskut pun takleh mkn lagi. haha

Tijah said... Best Blogger Tips

losyen tu cer sapu kat kaki. pasti luruh takyah shave dah.

errrr...akibat ditanggung sendiri ya. hihi

hanie said... Best Blogger Tips

@alien

kentang mekdi jek?? kedekutsssss

hanie said... Best Blogger Tips

@the malay male

haa... betul! tp kalau takde internet lansung..tak buleh keje la pulak

hanie said... Best Blogger Tips

@Coffee Girl

kahkahkah.. bau yg sukar nk describe dgn kata2! asalnye bau lemon.. ni taktau la bau apa.. ;p

hanie said... Best Blogger Tips

@Tijah

kak..
kot bueknye naik merimbun..acaner?


hahahaha