Translate

Monday, July 26, 2010

[ i hate all of you ]


kalo dapat jiran cenggini..
wa nak suh tokey funfair pacak khemah keliling rumah dia...
baru padan muka dia...

whatlah you..

=P

p/s: ni mesti jiran zul karipap..hahahahaah!!

22 pengkomeng:

mirachantek said... Best Blogger Tips

dah pacak sila beritahu. meh aku datang main mende pusing2 tu, jerit kuat2. hahahah

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

cissss..ejaan pun lintang pukang ade hati nak warning2...hehehe

Nerzhul said... Best Blogger Tips

well i hate your engrish.

zulfadzly said... Best Blogger Tips

lahabau lu!! patut la tersedak makan kepsi free nih!! kalau betul la itu jiran aku..aku bg tusyen pree kt dia anak beranak..



depan rumah makcik laut nakkkkk!!


[hah..teka pilem apakah itu?]

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

ini orang pon ada ker? hahahahah.. ini kalu dia mati dia bangun tanam diri sendiri dalam kubur

alhariesz said... Best Blogger Tips

tak nak kena disturb bagi plak address besau bagak....

gila tak releven...

taknak org dtg, kasi tutup address weh...dok dlm kapal korek, settle...

ngahahahaahahaha :D

*AJK Kejiranan Kg. Pinang Sebatang

Ann said... Best Blogger Tips

wujud jugak eh org mcm ni...hehe

dia xmo bgaul, igt org len de hati nk bgaul ngn dia..huhu

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

haperrr la punye maknosia sekor nih!

Hanie, ko suruh dia pegi duduk kat batukep sana! bior dia kawan ngan munyet2....

**tak sangka plk aku kat Mesia ni pon ada org buat MEMO cenggituh! hisshhh!

Mak Su said... Best Blogger Tips

kui kui kui

tasekM said... Best Blogger Tips

don't listen to mee. listen to kueh teow please!!!


.

frwls said... Best Blogger Tips

cuba suruh dia buat lirik hiphop dalam english.


mesti lagu paling best dalam dunia

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

baling telur busuk kat umah dia. berani dia hate i!!! =D

Pelatt said... Best Blogger Tips

gua ada gak jiran camni... hanie nama dia..

errr.....


soryyy jiran!

GADIS COMEL said... Best Blogger Tips

karoke tengah2 malam kasi jiran ni hangin!

john bert said... Best Blogger Tips

bagusnya dia berterus terang. apa lagi, bakar la rumah dia. haha

Boy said... Best Blogger Tips

wahhhh kekwat!

jo said... Best Blogger Tips

sombong betul. inggeris broken habis..

h a n i e said... Best Blogger Tips

mira:
okeh. kita jerit sama2...bior dia bernanah telinga..hahaha




mimie:
tu dia marah sangat la tu..ai ada bangolow..yu ada?

kahkahkahkah..




nerzhul:
well...my engrish are wonderful u know..thats why i make that memo..

hahaahahaa..jahanam punya perangai..kan..





zul karipap:
malas lah nk main teka-teka. bukan dpt kepsi pun..

bluwekk!!




kodok:
hahahaha!! sumpah semua org lari kalo dia bangun balik weii..

h a n i e said... Best Blogger Tips

alhariesz:
ambik jek backhoe..cedok dia p humban tempat lain. hutan amazon misalnya...amecam??

kehkehkeh





ann:
ni saki baki org zaman batu ni ann...hahahahah...




jaja:
tp aku riso jugak ja...monyet pun idak ke sior nk kawan dgn dia.. buang karan jek..hahahaah




maksu:
hehe =)




kak tasekkkkkkkkk:
hahahahahahahah....kueh teow ladna plissss... :P




caki:
tak sanggup pulak rasanya aku nak dengor weihh..hahahahah




shuk:
baling mercun bola nak? kuikuikui

h a n i e said... Best Blogger Tips

pelatt:
*baling molotov koktail*

hahahahahaha!! :P





gc:
speaker hala ke rumah dia kan..hooo..best gilak..hahaha




john:
kan..lepas tu kabor tak sengaja..agak2 dia nak saman berapa juta pulak lps tu ye? haha




boy:
kannnn...diva balakong pun tak mcm tu kan..

eh??

larikkkkk :P





jo:
orang ade bangolow memang gitu pun perangainye..hahahha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

itu sign board patutnya tarok kat kebun.. baru catchy..

h a n i e said... Best Blogger Tips

ardmarn:
baik letak "kera di larang masuk" kalo kat kebun,..

hahahahaha!!

:P