Translate

Wednesday, September 15, 2010

[ setelah seminggu bercuti raya ]

*sambil sapu2 habuk, buang sawang


salam..
ehem...lama betul tak bersiaran
macam mana korang..sihat? raya ok..ke k.o? :P
aku baru sampai kat rumah-manis-rumah di pergunungan
[sampai jek terus cari lappy kannnnn]





cuti lama terus sangap tak reti nak menghapdet.. :P
besok2 ler hapdet lain ye..




p/s: gas kat umah habes la pulakkkk!! lawak raya ke hape ni woiii..

12 pengkomeng:

mirachantek said... Best Blogger Tips

haih..hari2 jogging gunung mau sekeping badan aku [kalau aku duk ngn ko]

Firol said... Best Blogger Tips

hehehe jenaka raye....kedai jelah kak cho

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

masak je lah megi dalam cerek letrik. buat2 tak biasa lak kak cho

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

makan salad je la .. diet buang balik kalori raya tu ..



p/s: pandai jugak gas tu buat lawak ek.. hahaha.. makan dalam tu..

frwls said... Best Blogger Tips

open house?


bila?

tasekM said... Best Blogger Tips

yu gemuk tak lepas raya...? ai gemuk!

ha ha.


.

six.september =_= said... Best Blogger Tips

nampak sangat dapat duet raya banyak
alasan nak makan kat luar la tu

Robot Baik said... Best Blogger Tips

aku pun rase malas nak update blog lepas raya..
malas keje pun ade gak..

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

tak reti2 cari kayu api?

Ann said... Best Blogger Tips

huhu aku pun alami sindrom yg same...xtau nk update pe n mls pun de

h a n i e said... Best Blogger Tips

mira:
aku riso tambah gebu jek karang..hahaha



firol:
hahah xbest lah kedai yeop..tak pe..periuk nasik kan ade..hahaha :P



gc:
wa tak pernah la pulak buat keje gitu. paling koman pun wa goreng kopok dlm periuk nasik jek..hahahahah



ardzmarn:
menghiris hati jugak lu punya komen ni...

h a n i e said... Best Blogger Tips

caki:
err..open table jek..buleh? :P




kak tasek:
makin gemuk! hahahaha




six.september:
mn ada dpt duit raya weh..tak sape sudi nk kasik kat remaja bangka gini..hahaha



robot:
kannn..dh cuti lama..mesti liat punya nk keje..adehhh,,



mimie:
gune dapor karan jek..hahah



ann:
hehehe...mood raya tak abes lg ni.. XP