Translate

Tuesday, September 21, 2010

[ makwe-makwi dan bunga ]

aku..bukan pesen makwe yang bila kau kasi bunga akan jadi melting. kirim salam lah! dari bagi bunga lebih baik kau bagi mocha frap without cream. dah sah-sah aku rasa kau lah pakwe paling hensem dalam dunia. paling romantika d amour. haha!

tapi orang dah bagi..kita ambik saja lah... kan :P




motip tunjuk kaki??? tak de ape..ahakss

p/s: lupe nak kabo..itu bunga dari client lah! tokey kebun bunga kat cameron.. xP

22 pengkomeng:

citahrudin said... Best Blogger Tips

kak bung, len kali kabo abang bung..dari bagi buang baek bagi duit...buleh beli eskrem byk2

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

setuju dgn citah. bunga bukan buleh kunyah. kahkahkah =D

enassempoi said... Best Blogger Tips

aku.. sejak mula bercinta.. sampai sekarang.. bunga plastik pun aku xpenah dapat...

encik bulan bukan seorang yang romantika de amor... (~_~)

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

laaa... itu kaki kah? ingatkan menatang apa lah tadi. mula2 ingatkan sirip penyu tu. haha.


*cehhh..saja nak kabo kata ada org bagi bunga. meluat aiii..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

huh.. terima bunga pakai kaki jer.. romantik sungguh..



:)
p/s: nie kira lambang protes ke hape nie..

ezam said... Best Blogger Tips

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa sapakah yang kah memberikah bungakah itukah???

kah kah kah kena kah kaki kah...

jangan benci2 nanti tersuka suki

jeng jeng jeng mat gonjeng!!!!!!

Nerzhul said... Best Blogger Tips

ingat letak bunga kat kaki tu boleh cover bau cagon ke...hahaha

Ann said... Best Blogger Tips

cntik nyer bunga tu.......aku suka bunga, tp aku suka lagi kek n roti.......:)

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

aku suke bunge..walaupon x leh makan tapi leh simpan jadi bunga kering.. :)

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

la kaki . .ingatkan kan tadi pelepah kelapa.. hahahaha

zulfadzly said... Best Blogger Tips

ko ingat ko artis nak demand mocha frap without cream segala?? dapat es pop pun dah kire ok ada yg nak bagi..

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

bak sini lah bunga tu boleh jugak buat hiasan kat rumah aku raya ni.

Gadis tak minat bunga bukan gadis yg romatika d amor hahaha

fatt said... Best Blogger Tips

nti aku blanjer ko setabak okeh..bukan starbucks..kui3.. ;p

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
ni komen mintak buang sedara ke apa ni?? hah..



shuk:
sebab tu aku tak suka bunga weh.. hahahaha



ena:
dia romantik pesen lain..hahahah



gc:
stement paling dengki..hahahaha!!!



ardzmarn:
kira wa ni romantik jgk la kan..wlpun ambik bunga pakai kaki..kan..kan..hahahaha!!

h a n i e said... Best Blogger Tips

wak ejam:
hahahahaha..sadap yuuuuu :P




nerzhul:
tapi kan..kaki koi lg wangi dr kaki aok te...hahahaha!!



ann:
roti lg kenyang kot..hahaha



cieyla:
hehehe..ni betul2 makwe sejati ni..kihkihkih..

h a n i e said... Best Blogger Tips

kodok:
ahahaha...nak kena tampor kodok ni.. XP




manap:
helehh..sibuk jek..bukan aku mintak kamu belanje punnn.. kamu tu kan pesen kedekut paling bakhil dlm donia..hahahaha!!



yb:
hahaha..saya memang tak minat bunga lah yb..membazir jek ase..:P



fatt:
aku nk kopi o tau..tak payah letak gula..hahahaha

Mak Su said... Best Blogger Tips

dari ch? lerrr....stroberi jem pun best, kan. ahaks

Wanie-san said... Best Blogger Tips

bunga ai kasi u letak kat kaki je!!
owh!sere ati ambo..toksey kawan dio lagi!!

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

aku syak bunga tu dia kutip kat tepi jalan je..hahaha

six.september =_= said... Best Blogger Tips

apa kata hang bagi kat aku je bunga tu

-cD- said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
-cD- said... Best Blogger Tips

eeuwww bunga?? klasik sangat, hahaha
cD terima duit jer, yg len2 tanak... dasar kan...