Translate

Wednesday, June 29, 2011

[ bak kata gugel translate; diam-diam rabu ]

22 pengkomeng:

bujal X said... Best Blogger Tips

keh keh~~saya punya perangai kekadang macam garfield~~

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

hehehheh! dulu cam tu gak tapi dah ada anak kene bangun gak :)

tasekM said... Best Blogger Tips

aku kalau tgk garfield ni teringat Meow KOG...


.

tengku kang jung sang said... Best Blogger Tips

uupakkkkk....uupakkkkk..


saya adalah cakap korea.




sekian.

Puan Capa said... Best Blogger Tips

AKU NAK JE WAT CAMTU..TP TAK LEH!!HUAAAAAAAAAA

alien said... Best Blogger Tips

asal rabu je tak boleh cakap
camtu saya komen je la
nak lukis gamba tool xde

Traveller's Anatomy said... Best Blogger Tips

saya bukan morning person tapi bila time travel, saya yg bangun paling awal huhu...

Coffee Girl said... Best Blogger Tips

Dunia ini penuh dengan Garfield... Garfield laki, Garfield ompuan, Garfield muda, Garfield tua...

gadisBunga said... Best Blogger Tips

nostalgia pulak rasanya.

dulu aku kumpul keratan katun garfield kat the star ahad.

tapi nak kata minat sangat tu tidak la..

aleen aiden said... Best Blogger Tips

yeah,itu aktiviti rutin manusia.heh~

ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips

kucing oren yg sgt malas...tak macam gua langsung..ehehehe

hanie said... Best Blogger Tips

@bujal X

hahaha yg tu dh mmg tau dahhhh :P

hanie said... Best Blogger Tips

@Ieda Al-Habsyi

selalu hari isnin mesti jd mcm ni..ye dak..hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@tasekM

kannnnn..tp KOG suke mkn macaroons.. yg ni tibai lasagna hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@tengku kang jung sang

wak ejam gile!

hanie said... Best Blogger Tips

@Puan Capa

eh bulehhhhh...sape kata x buleh. tp kl dlm tido dlm kotak tu..mmg tak senonoh sgt lah. hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@alien

hahaha pakai smiley icon pun buleyyyy

hanie said... Best Blogger Tips

@Traveller's Anatomy

hahahah yg tu sb adrenalin laju jek. eksaited nk berjalan.. hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@Coffee Girl

ada garfield dalam setiap diri kita.. hahaha.. nasib baik x bertukar jd kucin.. ye dak..

hanie said... Best Blogger Tips

@gadisBunga

tp seronok bace kan. kesian Oddy kena buli.hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@aleen aiden

hahahah..tau tak peeeee...

hanie said... Best Blogger Tips

@ARIPSAMAT

mmg lah tak sama rip..tu kucing..lu kucing ke? hahahaha