Translate

Tuesday, December 27, 2011

[ kids and me ]

gitu..
tajuk macam buku motivasi parenting.. kahkahkah
aku ada satu masalah..
aku tak suka bunyi bising budak-budak
tau je la kan..budak² kalau bising bukan boleh di sekat²
nak pulak pesen suara yang satu kampung boleh dengar..haaa
jadi..bila terlalu bising aku jadi annoyed
guane tu?

tapi harus di ingat ye...
tak suka bunyi bising budak² bukanlah bermaksud tak suka budak² ye.
lain.

tapi kadang-kadang bukan bising budak² jek yang buat aku naik hangin
bising mak bapak budak pun aku tak boleh tahan
gile..

aku syak sebab aku dah biasa dengan kehidupan yang sunyi, tenang
takde hiruk pikuk..takde bising-bising...jadi sebab tu la kot bila bising je aku jadi tensen
haiihh...

ada cara nak "ubatkan" sakit aku nih?

nah..budak super duper comey... femes budak nih
tak caye try gugel "mason moon'
kehkehkeh

5 pengkomeng:

CGG said... Best Blogger Tips

huhu...

camne ye? cgg pun tgh nak figure out nie

alien said... Best Blogger Tips

sumbat earphone dalam telinga
kehkehkeh

aleen aiden said... Best Blogger Tips

sama.maybe sebab alin dah biasa duduk dengan mak je kot.bila budak2 balik setaun 2x tu terasa gakla lain dia tu.hu3

ardz marn said... Best Blogger Tips

gua kopipes perkataan 'mason moon' tu utk google imej tapi tertinggal hurup 'n' kat belakang..

hah hambik kau.. hahahaha..

astapiruloh..

jedi said... Best Blogger Tips

ingatkan anak kau tadi....heheheh