Translate

Thursday, December 22, 2011

[ tentang wa dan pen-doodle-an -edisi perahsantan- ]

entah macam mana lah wa buleh terjebak..
ni la doodle wa yang pertama
baru nak beramah mesra dengan mouse kompiter lah kononnya
kaki macam batang mancis!


bila dia dah seronok..dia naik syeikh..
kahkahkahkah
tangan macam ular pun..belasah aje lah..
asal  bulehhh..


antara rekues kawan-kawan yang kita suka..
ni untuk Jenn.. =]
time nih macam dah kacip sikit guna mouse
kahkahkahkah..

rekues dari poyotito's..
nak muka samseng katanya..
kahkahkah..
samseng betei aok nih!


wa taktau..paling banyak part yang wa suka.. adelah MATA
mata ni kan umpama refleksi diri kita
pintu ke hati..cewahh...
gituuuu berfalsampah


rekues dari KERI..
antara karya baru la jugak..
cilakak.. part nak menten muka garang paling susah nak handle
hahaha


bila wa rasa spirit wa down. celaru emosi..
wa akan grab mouse dan lukih
nak lukih pakai pensil memang haram tak reti
dan wa akan buat jadi sesempurna mungkin..pada mata wa lah
dekat mata orang lain wa taktau..mungkin dia rasa jahanam gila..
sebab wa takde bakat macam pen-doodle yang lain..wa melukih secara hentam saja..
tapi wa pedulik hapa..janji wa jadi puas..dan hepi hahahaha
dan hujung-hujung wa mampu tersenyum balik.
ala-ala terapi minda la orang kabor..

korang pulak macam mana?

9 pengkomeng:

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

masih menunggu turn wa..kehkehkeh

tasekM said... Best Blogger Tips

kalau aku buat mende nih.. makin tertekan rasanya...

jedi said... Best Blogger Tips

bagus..brani mencuba...tapi aku tgk lukisan kau da ok..

aku pun x berseni...heheheh

FarhanaLicious said... Best Blogger Tips

saya suka jugak melukih. tapi melukih guna mouse memang surrender lah. haha

fatt said... Best Blogger Tips

aku masih ingt rekues aku dulu....cun gile lukisan kompiter ko...memang aku suka. kalaulah aku ada jari hebat mcm ko...pujian ni, sungguh!

makwe joni said... Best Blogger Tips

aku paling suka gambor aji poyotitos tu kak

sedak

zulfadzly said... Best Blogger Tips

kite is suka gambar nomor 2 tu.

kite iz nampak sgt hensem disitu.

cuma tangan ular tu..errhh..rasa nak kepak bg jibek makan!!

Tijah said... Best Blogger Tips

dudelkan wa boleh?

nak mata bundar.
nak pipi high cheek bone.
nak bibir mungil.
nak bulu mata cam rozitacikwan

kalu bleh nati wan email gamba buruk gua. huhu

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said... Best Blogger Tips

gua pun nak jugak sebijik... hehe